Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Po startu zamrzne NTB
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Po startu zamrzne NTB
Dekuji kolegovi za vstup...muzu jen potvrdit ze to muze byt zpusobeno Avastem...zkuste jej dat do pryc a uvidite 

Děkuji za radu.
Odpoledne to zkusím a dám vědět jak sem dopadl.
Odpoledne to zkusím a dám vědět jak sem dopadl.
Jeste kouknete na tohle
thx miliness a cernohousMiliNess píše:jestli se jedná o ATA disk nebo SATA v IDE módu, podívejte se do správce zařízení na Řadiče IDE ATA/ATAPI, na primární a sekundární kanál (vlastnosti->upřesnit nastavení), zda je aktuální řežim přenosu DMA.
Zdravím,tak sem se dostal k pc a udělal jsem vše podle rad.
Tedy jednu věc jsem udělal navíc a to že sem zakázal automatickou aktualizaci Win
Dále sem úplně odinstaloval Avast z pc
Potom sem restartoval a po restartu bohužel žádná změna.Vše při starém.Tak jsem zase AVAST opět nainstaloval.
Teď sem koukl na poslední příspěvek a podíval se do správce zařízení na Primární kanál IDE
obrázek je níže
Tedy jednu věc jsem udělal navíc a to že sem zakázal automatickou aktualizaci Win
Dále sem úplně odinstaloval Avast z pc
Potom sem restartoval a po restartu bohužel žádná změna.Vše při starém.Tak jsem zase AVAST opět nainstaloval.
Teď sem koukl na poslední příspěvek a podíval se do správce zařízení na Primární kanál IDE
obrázek je níže
Vsude kde jsou zlute vykricniky, tak naintalujte ovladace...na disk se poradim s kolegy 

Děkuji
Nojo jenže já nevím kde ty ovladače mám vzít.Tohle sem na svém pc viděl poprvé,ještě sem se s tím nesetkal.
Prosím o radu
Nojo jenže já nevím kde ty ovladače mám vzít.Tohle sem na svém pc viděl poprvé,ještě sem se s tím nesetkal.
Prosím o radu

No jsou to veci microsoftu, takze dejte aktualizovat ovladac a snad si jej winy najdou
Jinak poprosim kolegy, co jsou spise na zelezo, ja jsem spise na breberky a havet 

jo tak pozor.
Proběhl restart a myslím že je po problému.
Znělka zazněla hned po naskočení win a počítač normálně reaguje.
Myslím že veškerý můj problém byl způsoben těmi ovladači u síťových adaptérů.
Protože sem je oba odstranil ty s tím vykřičníkem,nebo se to snažil,odinstaloval jsem Microsoft kernel ovladače a po restartu je po problému.
Tímto se strašně omlouvám za plýtvání Vaším časem.
Jdu provést ještě jeden restart jestli to bude opět v pořádku
Proběhl restart a myslím že je po problému.
Znělka zazněla hned po naskočení win a počítač normálně reaguje.
Myslím že veškerý můj problém byl způsoben těmi ovladači u síťových adaptérů.
Protože sem je oba odstranil ty s tím vykřičníkem,nebo se to snažil,odinstaloval jsem Microsoft kernel ovladače a po restartu je po problému.
Tímto se strašně omlouvám za plýtvání Vaším časem.
Jdu provést ještě jeden restart jestli to bude opět v pořádku
Tak i druhý restart je v pořádku.
Opravdu můj problém způsobily ty ovladače.
úplně se stydím že sem takto zdržoval
Opravdu můj problém způsobily ty ovladače.
úplně se stydím že sem takto zdržoval

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

Nemate se za co omlouvat

Za vsechny zucastnene: Nemate zac, radi jsem pomohli