Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

zmizli mi local disky E,F

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
ciko13
Návštěvník
Návštěvník

zmizli mi local disky E,F

#1 Příspěvek od ciko13 »

Zdravím Vás, mám taký problém s počítačom. Stávalo sa mi, že keď som počítač zapínal, tak zničoho nič pri načítavaní windowsu, alebo priebehu proste sa vypol. Vypol sa napr. aj vtedy, keď som sa hral managera ..alebo neviem napríklad som robil veľa vecí naraz. Vyčistil som počítač a prestalo to. Stane sa to len sem tam keď ráno zapínam PC. ALE dnes ráno sa to stalo znova, a zmizol mi disc D a disc F. Mám ich zapojené v PC ..normálne dva navyše. Proste ich PC nevie nájsť alebo čo ..neviem čo mám robiť ..na tých discoch som mal úplne všetko a je to pre mňa dosť dôležité ....vopred ďakujem za akýkoľvek komentár alebo pomoc ..

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: zmizli mi local disky E,F

#2 Příspěvek od Rudy »

Jsou to fyzické disky, nebo logické jednotky?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

ciko13
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od ciko13 »

ospravedlňujem sa ..zle som to vysvetlil ...mám dva HardDisky ..jeden je ako Local C ..to je v pohode ..ale ten druhý HD je rozdelený na D a F ..a toto mi nevie násjť PC

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Koukněte do biosu, zda je tam ten disk vidět.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět