Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kódování příchozí pošty v OE
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Kódování příchozí pošty v OE
Zdravim, nevím jak docílit toho, aby se mi všechny příchozí maily v OE zobrazovaly korektně. Nyní, když mám nastaveno jako výchozí kódování "Středoevropské jazyky (ISO)", tak se mi zobrazují správně jen některé maily a zbytek musím přepínat na kódování "Unicode (UTF-8)". Když nastavim jako výchozí UTF-8, mám opačný problém. Nevíte jak to vyřešit, abych to nemusel neustále přepínat ?
Re: Kódování příchozí pošty v OE
Je tam někdo ? Pomůžete mi prosím ? Děkuji ....
goldwinn píše:Zdravim, nevím jak docílit toho, aby se mi všechny příchozí maily v OE zobrazovaly korektně. Nyní, když mám nastaveno jako výchozí kódování "Středoevropské jazyky (ISO)", tak se mi zobrazují správně jen některé maily a zbytek musím přepínat na kódování "Unicode (UTF-8)". Když nastavim jako výchozí UTF-8, mám opačný problém. Nevíte jak to vyřešit, abych to nemusel neustále přepínat ?
Chcete-li toto chování vyřešit, zakažte funkci "Použít výchozí kódování pro všechny příchozí zprávy":
1. V aplikaci Outlook Express klepněte v nabídce Nástroje na příkaz Možnosti.
2. Klepněte na kartu čtení a potom klepněte na tlačítko Mezinárodní nastavení.
3. Klepnutím zrušte zaškrtnutí políčka použít výchozí kódování pro všechny příchozí zprávy, klepněte na tlačítko OK a potom klepněte na tlačítko OK.
díky, pomohlo ....
Není zač.
Zdravim, tak bohužel to musím vzít zpět. Pomohlo to jen částečně, resp. obráceně než to bylo. Nyní se korektně zobrazují např. maily reklamního charakteru nebo firemní maily, ale nezobrazují se správně maily od přátel např. ze Seznamu. Před touto úpravou tomu bylo naopak.
Myslíte tedy, že by to mohlo jít nastavit tak, aby se v OE zobrazovaly korektně skutečně všechny maily ? Díky.
Myslíte tedy, že by to mohlo jít nastavit tak, aby se v OE zobrazovaly korektně skutečně všechny maily ? Díky.