Zdravíčko, mám takový problém, při manipulaci s PC jsem omylem vytáhl ze zákl. desky malé jumry různých barrev, které byly od restartování vypnutí a zapnutí PC ap. . Nevíte někdo kde bych našel návod k této zákl. desce .... MSI N 1996
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Asi takhle: my ho také nemáme. Proto jsem doporučil googlení. Jinak ho těžko seženete. Byla by opravdu velká náhoda, kdyby někdo ze zdejšího teamu měl stejnou desku.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.