Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

problém s formátem win xp home

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
sssecure
2. Stupeň Varování

problém s formátem win xp home

#1 Příspěvek od sssecure »

ahoj
povim vam story, od zacatku :D
moje maminka pracuje jako ucitelka na stredni a ma dva pracovni notebooky, jeden hp a druhy fujitsu siemens.
primarni je hp, ale jelikoz u nej dvakrat vyhorela grafika, mela zalozni fujitsu.
ten nyni potrebuje vratit ale jelikoz se ji lepe pracuje s ubuntu, mela ho tam nainstalovany po dobu uzivani.
musi ho ale vratit s win xp home. diky bohu instalacni cd mam, jelikoz muj domaci mel driv taky xp home. problem vsak nastal pri "pokus" o instalaci - nenalezen hardisk. vygooglil jsem, ze se jedna o problem se sata disky, a jelikoz jsem se s tim setkal poprve [ nedivte se mi .) ], nemel jsem s tim zkusenosti.
uz asi 5 hodin jsem tady googlil a hledal sata drivery, ze je teda pomoci nlite predelam na vlastni cd.
no, nakonec po asi 4 cdckach jsem je nasel, presne na fujitsu amilo pi 1536.
po narvani cd do mechaniky notebooku a pokusu o instalaci se ukazalo, ze to "funguje"
bohuzel pri kopirovani souboru se jich par nepodarilo zkopirovat, tak jsem tam vlozil puvodni cd na par souboru a pak zase zpatky.
bohuzel jeden se nezdaril ani u jednoho cd, nejak mm neco .dll
nyni to hlasi po startu AUTOCHK nenalezen, skipping
a dale tohle: Obrázek
zkusim reinstall, kazdou radu bych uvital ;)

sssecure
2. Stupeň Varování

Re: problém s formátem win xp home

#2 Příspěvek od sssecure »

to je ten soubor!,
myslite, ze kdybych si ho odnekud stahl a pres live ubuntu ho zkopiroval do nejake te directory tak by to slapalo?
Obrázek

+modem.sys

// nakonec jsem tam ty soubory nejak dokopal :shock:

L.M.
1. Stupeň Varování

#3 Příspěvek od L.M. »

A už vam to funguje?? tu chybu co to hodilo není dobry :?:

Kód: Vybrat vše

http://support.microsoft.com/kb/317189/cs

sssecure
2. Stupeň Varování

#4 Příspěvek od sssecure »

no tak nakonec jsem to nejak dobojoval, na druhem notebooku pomoci flashdisku prepavil drivery a uz to vsechno funguje.
omlouvam se za ruseni a diky za odpoved : )

mejte se

Odpovědět