NEJDOU MI NAISTALOVAT AKTUALIZACE

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

Re: NEJDOU MI NAISTALOVAT AKTUALIZACE

#16 Příspěvek od vyosek »

Presne to jsem myslel, vyzkouset jestli pujdou...Pokud ne, tak pripadne ze ukazou nejakou chybu proc - tak si ji poznacit nebo jeste lepe udelat screen (navod zde http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=15&t=14114 )
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od ka.lim.ka »

jinak zkousela sem projet pc cc cleanerem (doufam ze to nevadi) a ten mi ukazal tyto problemy

Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.Windows.Forms.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\mscorlib.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.Drawing.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.Vsa.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.JScript.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.EnterpriseServices.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.Vsa.Vb.CodeDOMProcessor.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\mscoree.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Zastaralý klíč softwaru Wget HKCU\Software\Wget
Starý Menu klíč AOL HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MenuOrder\Start Menu2\Programs\AOL
Chybějící MUI odkaz C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\Rar$EX01.578\gmer.exe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache
Chybějící MUI odkaz C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\is-4AVMI.tmp\mbam-setup-1.46.tmp HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache
Chybějící MUI odkaz C:\32788R22FWJFW\iexplore.exe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache
Chybějící MUI odkaz C:\32788R22FWJFW\hidec.exe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache
Chybějící MUI odkaz C:\32788R22FWJFW\n.pif HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache
Chybějící MUI odkaz C:\32788R22FWJFW\nircmd.cfxxe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache
Chybějící MUI odkaz C:\32788R22FWJFW\NirCmdC.cfxxe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache
Chybějící MUI odkaz C:\ComboFix\CF9390.cfxxe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache
Chybějící MUI odkaz C:\ComboFix\NirCmd.cfxxe HKCU\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam\MUICache

a nesouvisi ty chybejici knihovny s temi nezdarenymi aktualizacemi???

vyosek
VIP
VIP

#18 Příspěvek od vyosek »

CCleanerem urcite nic nepokazite...Dala jste ty problemy opravit :???:

Je mozne ze tam nemate aktualni verzi Frameworku...vydrzte chvili a ja Vam najdu aktualni...Aktualizace stale tedy nejdou :???:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

vyosek
VIP
VIP

#19 Příspěvek od vyosek »

Aktualni verze .NET Frameworku je zde http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=cs

Pripadne pokud nepujde, tak zkuste o neco starsi http://www.microsoft.com/downloads/deta ... layLang=cs

ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od ka.lim.ka »

tak sem to chtela nainstalovat a napsalo mi to nektere aktualizace nelze nainstalovat

Aktualizace zabezpečení rozhraní Microsoft .NET Framework 2.0 Service Pack 2 pro systémy Windows 2000, Windows Server 2003 a Windows XP (KB974417)
:cry:

dam restart a uvidim jestli se ukazou znovu...

vyosek
VIP
VIP

#21 Příspěvek od vyosek »

Jenom tahle aktualizace Vam nejde nebo i jine :???:

ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od ka.lim.ka »

nejdriv to byla jedna pak dve tri a ted jsou ctyri a pc ukaze ze jsou stazee pak dam vypnout instaluji se zapnu pc a nekdy hned nekdy za dve hodiny se mi zase ukaze ze mam priprave ty same aktualizace jedna se o :

aktualizace zabezpeceni rozhrani microsoft.NET.framework 2.0 service pack 2 a 3.5 SP1

vyosek
VIP
VIP

#23 Příspěvek od vyosek »

Ok, zkusime to tedy takhle

Na tehle strance http://www.microsoft.com/downloads/deta ... ee42c27bad dole je NDP20SP2-KB979909-x86.exe a kousek v pravo STAHNOUT
Takze stahnete, ulozte nekam a spustte...

ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od ka.lim.ka »

ted stahuji ten framework 4 a to jak ste mi ted napsal mam pak dat znovu aktualizace vypnout nechat naistalovat a pak dat vedet???

vyosek
VIP
VIP

#25 Příspěvek od vyosek »

Nainstalujte .NET verzi 4 pak zkuste dat ty aktualizace vyhledat znovu - mozna se neobjevi - verze 4 odinstaluje verze nizsi

ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

#26 Příspěvek od ka.lim.ka »

tak sem stahla oboji po restartu se mi ukazali opet aktualizace jsou pripraveny a kdyz sem se podivala byla tam jen jedna tak sem ji dala naistalovat restart a ted se mi ukazali zase tri uz fakt nevim co s tim mam delat a jeste k tomu mi prijde ze je moje pc pomalejsi :roll: plus kdyz se mrknu na ty aktualizace na microsoft update tak mi to ukaze tyto tri a pak je tam:

velikost ke stazeni (celkem): 0 kb *
odhadovana doba pri teto rychlosti pripojeni: 0 minut *
(*stazeno, propraveno k instalaci)

aktualizace rozhrani microsoft .NETframework 3.5 SP1 pro systemy windows server 2003 a windows xp x86 (KB982168)
aktualizace zabezpeceni pro rozhrani .NETframework 2.0 SP2 a 3.5 SP1 v systemech windos server 2003 x86 a windows xp x86 (KB983583)
aktualizace zabezpeceni pro rozhrani .NETframework 3.5 SP1 a .NETframework 2.0 SP2 pro windows 2000, windows server 2003 a indows xp x86 (KB979909)

plus udelala sem si zase scan pomoci ccleaneru a stale mi to ukazuje jen tyto problemy a to:

Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.JScript.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.Drawing.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.Vsa.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.Windows.Forms.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\System.EnterpriseServices.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\Microsoft.Vsa.Vb.CodeDOMProcessor.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\mscoree.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls
Chybí sdílené DLL C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.0.3705\mscorlib.tlb HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\SharedDlls

a ja nevim co to je ani co s tim... :boxed:

vyosek
VIP
VIP

#27 Příspěvek od vyosek »

Dejte ty problemy opravit v CCleaneru...

Tu verzi .NET Framework 4 mate stazenou a nainstalovanou :???:

ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

#28 Příspěvek od ka.lim.ka »

pokazde je dam cccleaneru opravit a pak se mi tam znovu ukazi jinak net framework 4 mam stazene i naistalovane...
tak co s tim :???:

vyosek
VIP
VIP

#29 Příspěvek od vyosek »

Zkusime odinstalovat vsechny starsi verze pres Revo Uninstaller http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... installer/ ten stahnete a nainstalujte
Pak v nem zkuste odinstalovat vsechny nizsi verze .NET Frameworku, tj verze 1-3

ka.lim.ka
Návštěvník
Návštěvník

#30 Příspěvek od ka.lim.ka »

tak sem vsechno odinstalovala ale net.framework 2.0 service pack 2 a net.framework 3.0 service pack 2 e nechteji odinstalovat porad se mi tam ukazuji kdyz dam znovu odistalovat jde to v poho a oboji ma pak dve zbytkove polozky dam vymazat a stejne nic :(

Odpovědět