Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
problem s monitorem
Moderátor: Moderátoři
problem s monitorem
dobry den mam monitor Acer AL1931 doposud bezelo vse v poradku ale mam takovy maly problem kdyz vypnu monitor a pozdeji kdyz ho zapnu tak se rozjede modra dioda sviti ale neni obraz kdyz nekolikrat vytahnu zastrcku k napajecimu adapteru tak obraz nabehne videl bych problem v napajecim adapteru
Re: problem s monitorem
je to LCD, vypinam to proto protoze jsem udajne slysel ze to ma stejnou spotrebu jako kdyby byl monitor non stop zapnuty muzes mi prosimte rict jak to je?
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
rousini píše:Je to CRT nebo LCD? Proč ho vypínáš?

Neptej se a koukni na Googla
třeba http://acer.katalogmonitoru.cz/monitor/acer-al1931/
a monitor+všechny periferie je zbytečné mít spuštěné, pokud je vypnutý (uspaný) počítač

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Běžně řídící signál po vyp. PC vypíná i monitor (Stand-by). To je stav, kdy monitor má příkon typicky <2W.
Večer šlápnu na jezevčíka a odpojím PC, monitor, repro, tisk...
To co provádíš je nesmysl, pak může dojít k situaci, že zlobí detekce, karta neposílá signál, protože neví o monitoru. Takhle se obsluhovali elektrospotřebiče v dobách, kdy ze zásuvky šla pára...
Večer šlápnu na jezevčíka a odpojím PC, monitor, repro, tisk...
To co provádíš je nesmysl, pak může dojít k situaci, že zlobí detekce, karta neposílá signál, protože neví o monitoru. Takhle se obsluhovali elektrospotřebiče v dobách, kdy ze zásuvky šla pára...
V nekomerční zóně prosím TYKAT...
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Mozno bude problem ze ti odchadzaju trubice na podsvietenie monitora, vtedy monitory zvyknu podobnym sposobom blbnut.. alebo tam mas vyschnute nejake tie kondenzatory alebo nejake ine veci... robí ti to vždy? alebo iba niekedy? Každopádne mal by si s tým zájsť do opravy nech sa ti na to pozrú, kým neni neskoro... alebo si ten monitor zapoj niekde u kamaráta či pojde normálne aby sa mohla vylúčiť závada monitora...
monitor je skoro novy nikdy se mi to nestalo vecer vypnu pc i s monitorem rano zapnu pc bezi ale monitor ne pritom sviti modra dioda nekolikrat vytahnu z adapteru a az pak se to rozjede myslite si ze to muze byt tim napajecim adapterem?
Zkus prolízt manual k monitoru a prolézt nastavení
Mělo by tam být výchozí nastavení a nastavení vstupu monitoru automatické a manual s výběrem vstupu
Já bych osobně reklamoval tot monitor dělat nesmí
Mělo by tam být výchozí nastavení a nastavení vstupu monitoru automatické a manual s výběrem vstupu
Já bych osobně reklamoval tot monitor dělat nesmí
enemy666 píše:monitor je skoro novy nikdy se mi to nestalo vecer vypnu pc i s monitorem rano zapnu pc bezi ale monitor ne pritom sviti modra dioda nekolikrat vytahnu z adapteru a az pak se to rozjede myslite si ze to muze byt tim napajecim adapterem?
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA
SENECA
Zkusil bych jiné kabely.
Popřípadě monitor na jiném pc.
Popřípadě monitor na jiném pc.