Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
O muj bože ! co to jeee... kill box-e kdyz otevru tak mi pise Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registeres : a file is missing or invalid
Opravdu nevím, kde děláte chybu, nikdy s tímto šmejdem nebyla taková patálie, jako u vás. Koukněte se do Start>spustit>(napsat) msconfig>OK, záložka "Po spuuštění", zda se tam opravdu nachází.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Rudy píše:Opravdu nevím, kde děláte chybu, nikdy s tímto šmejdem nebyla taková patálie, jako u vás. Koukněte se do Start>spustit>(napsat) msconfig>OK, záložka "Po spuuštění", zda se tam opravdu nachází.
Co sem tam má nacházet ten VIR? je tu Skype ,Adobe gamma loader , msseces , SkyTel , RTHDCPL , CLI start.
Rudy píše:Opravdu nevím, kde děláte chybu, nikdy s tímto šmejdem nebyla taková patálie, jako u vás. Koukněte se do Start>spustit>(napsat) msconfig>OK, záložka "Po spuuštění", zda se tam opravdu nachází.
Co sem tam má nacházet ten VIR? je tu Skype ,Adobe gamma loader , msseces , SkyTel , RTHDCPL , CLI start.
Jinak jak ste mi psal ty 2 další soubory tak to šlo stáhnout bez problému.. takže stahovat jde... ale to stim asi nic nesouvisi/selo.
Jinak jak ste mi psal ty 2 další soubory tak to šlo stáhnout bez problému.. takže stahovat jde... ale to stim asi nic nesouvisi/selo.
Moment mi zmizel i ze "Po spusteni" skusim restart jestli se mi to obevi.
Moment mi zmizel i ze "Po spusteni" skusim restart jestli se mi to obevi.
To sem asi delal zbytečne co? mi nejak nedoslo ze tamto je co se pousti kdyz zapnu PC.... no zahadne se nepustil .... mám vám poslat normalí log z CF ? jestli se mu treba nechtelo odejit z PC xD
Nevím co děláte, už je to celé nějaké zmatené a ztrácím se v tom. I když odhlédnu od toho, že někde děláte chybu (není možné, aby nefungovala ani jedna mazací utilita), chci po vás teď jediné: Zda se ten šmejd nachází tam, kde uvádím, tj. v záložce msconfig "Po spuštění".
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Rudy píše:Nevím co děláte, už je to celé nějaké zmatené a ztrácím se v tom. I když odhlédnu od toho, že někde děláte chybu (není možné, aby nefungovala ani jedna mazací utilita), chci po vás teď jediné: Zda se ten šmejd nachází tam, kde uvádím, tj. v záložce msconfig "Po spuštění".
Nevim co z toho je ono : Temp1- 49c(ale nejak to ubiva.. jako za minutu 48 pak 47 , 46 a mozna i dal nevim.) temp2 - 39c temp3 - -128c HD0 - 41c Core - 21c
Rudy píše:Teploty jsou v pořádku. Dával systém před restartem nějakou hlášku?
Kdy? jak jsem delal ty logy tak se mi to ani jednou nerestartovalo... jenom to otevrelo ten log a ulozil sem to zavrel sem log a nic se nedelo tak sem to sam restartoval .. jinak zadnou hlasku to nedavalo .