Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
TROJAN TR/Dldr.Zlob.AT - žádost o pomoc a kontrolu logu HJT
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: TROJAN TR/Dldr.Zlob.AT - žádost o pomoc a kontrolu logu
Jo smazte vse, ze smaze karantenu OTM se nic nestane, je tam stejne jen ten trojan 

tak vše smazáno, po restartu na mě zatím nic nevyskočilo...takže je pc teď čisté?
naprostej amatér..
Dle meho ano, vy pocitujete nejake problemy 

mě bolí záda..
ale pc se zdá ok....děkuju mnohokrát za pomoc.
ps:tento postup mám praktikovat vždy když se mi podaří nějakou podobnou havěť polapit?

ale pc se zdá ok....děkuju mnohokrát za pomoc.
ps:tento postup mám praktikovat vždy když se mi podaří nějakou podobnou havěť polapit?
naprostej amatér..
Nene, na havet neni obecny postup, chce to vychazet dle konkretniho pripadu a logu...Pokud budete mit problem, tak si zalozte tema a dejte log a kouknem na to...
MBAM muzete odinstalovat nebo nechat na obcasny sken - v pripade nalezu velmi doporucuji dat sem log na posouzeni, at si neodstrelite neco legitimniho
TFC http://oldtimer.geekstogo.com/TFC.exe
OTC http://oldtimer.geekstogo.com/OTC.exe
Stahnete Ccleaner (viz muj podpis), pri instalaci dejte fajfku pryc u yahoo toolbaru
Panel čistič
Vlozte novy log ze RSITu

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy