mam problem s Windows XP pro,
přišli nám 4 neznámé a podezřelé emaily, ale ty jsme hned smazali, ale pak se objevil problém (ani nevim jestli to bylo emasily)
přes obrazovku vodorovné proužky, různých barev, někdy se proměnily v kostičky pak zas proužky...
pak zas normal obraz a pak se vrátily a nezmizely. po restartu vše šlo jen pár minut.
Někdy se sám restartoval a pak se to objevilo znovu. Asi jednou modrá smtr - problém s "nv4 - disp" nebo podobně

V nouzovém systému to nedělalo potíže vůbec.
Měl jsem Microsoft Esencial, nic nenašel,
Potom jsem zkusil Spyware Terminator (nic), ccleaner - nic
jiné se mi nepodařilo instalovat, nemohl jsem se ani připojit na net přes wifi.
pak se mi systém zhroutil úplně - resp. když jsem pc zapnul ihned byly pruhy...
Rozhodl jsem se v nouzovém systému překopírovat soubory na druhou půlku rozděleného disku a pak format půlky disku a instalace OS. Vše šlo, ale při instalaci ovladačů opět pruhy. a k netu se připojit přes wifi taky nešlo.
Rozhodl jsem se pro linux - ubuntu 7 a pak ubuntu 10.04
Ty jsem spoustěl z cd - vše bez problémů
Instaloval jsem Ubuntu 10.04, že si zazálohuju data, pak formát celého disku a nová instalace Win XP.
Ubuntu běžel v pohodě.
Jenže po 4 hodinách vypnutého pc jsem ho zapnul a v Ubuntu se objevili opět pruhy a to mě dostalo.
Tedy opět instalace ubuntu - vše běží, ale bojím se vypnout pc

Nemyslím že by virus běžel pod XP i pod Ubuntu, nebo ano?
takže hardware? jenže teď to zatím jede bez problémů.
Je možné, že by to bylo grafickou kartou? Myslím, že pruhy se u nově instalovaných systémů objevily, když jsem instaloval ovladače ke graf. kartě. Ovladač na XP jsem vzal z druhé půlky disku, kde jsem ho měl uložený. Ovladače k ubuntu byly z netu.
Co myslíte vy?
Díky za rady

Ntb Acer Aspire 5920G
Intel Core 2 Duo T5550
NVidia GeForcee 8600M GS
2Gb DDR2