Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupfolder\C:^Users^melodeath^AppData^Roaming^Microsoft^Windows^Start Menu^Programs^Startup^wcourier.exe]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\ShellExecuteHooks]
"{AEB6717E-7E19-11d0-97EE-00C04FD91972}"=-
-uložte jako (typ: všechny soubory) kde za název souboru zadáte "smazani.reg" bez uvozovek,
klikněte na uložit, pak na soubor standardně 2X klikněte a potvrďte dialogové okno.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Dobrý den, mohl by to dělat eamon.sys (ovladač Esetu)
V jednom případě udělal chybu přímo on, ve druhém případě volal filter manager rutinu některého filtru souborového systému (což je i eamon.sys) a pak to kleklo.
Podívejte se ve vlastnostech souboru eamon.sys na datum "změněno", zda v té době nezačalo docházet k problémům.
Užitečnější by byl výpis paměti se spuštěným nástrojem k ověřování ovladačů (verifier)
Pokud se do toho budete chtít pustit, dejte vědět.
Jinak se mi ve vašem systému vůbec nelíbí ovladač giveio.sys. To je vykopávka z roku 1996, kdy ještě neexistovaly ani Windows 2000. Dále jsou zavedené hned dvě verze ovladače miniportu disku nvstor.sys a nvstor32.sys. Také některé další ovladače od výrobce NB by si zasloužili omlazení. Na stránkách Asusu určitě neco bude (třeba novější ATK ACPI utility)
Pokud to zvládnete, udělejte v RegEditu export větve HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services
a upně te ho.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Dobry den, pokusal som sa najst ovladac eamon.sys, ale nasiel som len eamonm.sys (2x), obidva s datumom zmeny 24.6.2010, co sa tyka giveio.sys a nvstor.sys a nvstor32.sys - co sa s tym da robit ?
V prilohe posielam vetvu HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services
Zítra se na to mrknu a upnu vám REG, kterým některé ovladače vyřadíme z provozu. Zatím si pro sichr stáhněte GoldMemory, vypalte ISO na CD, nabootujte z něho a spusťte několika hodinový test paměti.
Jen doplním kolegu http://www.goldmemory.cz/gm692.zip
Stáhnete Gold memory, rozbalíte a musíte vypálit v ISU (Nerem či podobným programem, který to umí).
Pak z něj nabootujete a necháte aspoň 10 hodin testovat.
Vytvořte si bod obnovy systému, připravte si pro jistotu instalační DVD W Vista.
Pak si zde stáhněte soubor DisableDrivers.reg http://leteckaposta.cz/913819011 spusťte ho a povolte přidání informací do registru a restartujte počítač.
Pokud by systém nenaběhl, musíte obnovit systém z instalačního DVD.
Pokud to bez problémů naběhne, spusťte příkazový řádek "jako správce" a napište tam: chcp 1252 a enter driverquery /v /fo list >> c:\drivers.txt a enter
Soubor drivers.txt z kořene jednotky c: mi pak upněte.