Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

chyba při načítání souboru

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

Re: chyba při načítání souboru

#76 Příspěvek od Anna PC »

měla jsem stažen program z této nabídky, která se mi ukáže, když naskočí řešení problému:

-------------------------------------------------------------------------------------------

Technische Informationen
Download for EMEA
Download(PanAmerica)

Angehen eines Problems bei Acer OrbiCam

Acer OrbiCam arbeitet nicht mehr ordnungsgemäß.

Eine neuere Version von Acer OrbiCam steht zum Download bereit. Diese Version sollte das Problem beheben. Acer Inc. empfiehlt eine Aktualisierung auf die neueste Version von Acer OrbiCam, damit Sie von den Verbesserungen im Bereich Sicherheit und Stabilität profitieren.

Klicken Sie, um die aktuelle Version von Acer OrbiCam von der Acer Inc.-Website herunterzuladen.

--------------------------------------------------------------------------------

když si to stáhnu a chci to pak spustit, také mi začne nekontrolovaně blikat Explorer a musím to vždy vypnout, jinak to nezastavím. Já doufám, že německy aspoň trochu rozumíš. Já jsem pochopila jen to, že si na to mám kliknout a pak dělám dle pokynů.

vyosek
VIP
VIP

#77 Příspěvek od vyosek »

Takze stahnout soubor odsud http://global-download.acer.com/GDFiles ... &SC=EMEA_7 a ulozit. Zavrit internet explorer. Potom rozbalit stazeny soubor aby to byla slozka (napr pomoci win raru), otevrit tu slozku a dvakrat kliknout na Setup.exe
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#78 Příspěvek od Anna PC »

vyosku, dobrý den.

Tak jsem to udělala dle tvých rad a musím říci, že výsledek je stejný, jako u předešlých pokusů. Jak to otevřu, tak se spustí nekontrolovaně naskakování exploreru, i když jsem odpojena od internetu.

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#79 Příspěvek od Anna PC »

Ještě bych chtěla poprosit, abys mi vysvětlil co je to: win rar? Možná to spouštím zase blbě.

vyosek
VIP
VIP

#80 Příspěvek od vyosek »

Zeptam se spise ja, jak na to jdete :???: At odhalime pricinu chyby...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#81 Příspěvek od Anna PC »

kliknu na tebou uvedenou adresu, objeví se mi požadovaná verze orbicamu, jako zip. Uložím to. Zkoušela jsem to tak, že jsem se úplně odpojila od internetu, i přesto mi to začalo blikat. Pokud se odpojím od expoloreru, ale jsem nadále připojená na síti, kliknu na spustit a začne nekontrolovaně naskakovat explorer, třeba i 13x za sebou a nejde to ani zastavit, ani zrušit. Tak to musím vždy vypnout úplně počítač, abych se vůbec dostala na svoji domovskou stránku.

vyosek
VIP
VIP

#82 Příspěvek od vyosek »

Co presne spoustite :???: Po stazeni toho zipu je potreba ho rozbalit a pak az spoustet...

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#83 Příspěvek od Anna PC »

vyosku, právě, že mně se ten zip nedaří extrahovat. Nevím, jak to mám na exploreru udělat. Asi je třeba si k tomu něco ještě stáhnout. Můžeš mi poradit i v tomto případě?

Moc děkuji a přeji hezký den.

vyosek
VIP
VIP

#84 Příspěvek od vyosek »

No v exploreru to fakt extrahovat nejde...mate program winzip ci winrar? pokud ne tak si jej stahnete odsud http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... se/winrar/ a nainstalujte. Soubor pro kameru je potreba ULOZIT!

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#85 Příspěvek od Anna PC »

vyosku, soubor jsem uložila. Ale, pokud se týká toho Win raru, ten jsem si nestáhla, protože se jedná o program, za který se platí. Alespoň to tam je tak uvedeno. Já si fakt mohu dovolit jen programy, které jsou zdarma. Promiň. Já jse si stáhla Mozilu Firefox. Kdysi jsem to měla jako domovský prohlížeč. Mám takový pocit, že tam jsem soubory ZIP jaksi otevírala. Mrknu se na to. Možná to najdu :roll:

Přeji hezký večer.

vyosek
VIP
VIP

#86 Příspěvek od vyosek »

Za win rar se neplati pro domaci pouziti, takze bez obav stahnout :!:

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#87 Příspěvek od Anna PC »

tak dobře. Stáhnu to. Díky.

vyosek
VIP
VIP

#88 Příspěvek od vyosek »

Stahnout a nainstalovat winrar, otevrit v nem ten soubor pro kameru a rozbalit ho (extarhovat)...pokud se podari tak spustit setup.exe

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#89 Příspěvek od Anna PC »

vyosku, tak nevím. Nainstalovala jsem Win rar, ale je tam doslova napsáno, že se za něho platí. Tak nevím, zda to nemám odinstalovat. O uživatelském používání tam není řeči. Je konstatováno, že je na zakoupení.

vyosek
VIP
VIP

#90 Příspěvek od vyosek »

Nic neodinstalovavat a normalne pouzivat! pouze pri zakoupeni jsou k dispozici dalsi funkce, ktere jsou pro Vas ale zcela zbytecne...Vim co radim :wink:

Odpovědět