Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosba o radu - podivné meily
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Prosba o radu - podivné meily
Drazí ! Moc Vás prosím o radu, i když možná, že bych odpověd našel po čase na internetu. Prosím Vás - čím je to způsobeno, je to vůbec nějaký vir když : přicházejí mi zkrátka občas emaily od sebe samého, aniž bych je psal (obsahuje nějaký blbý spam). Kromě toho mi přicházejí i jiné spamy a aby toho nebylo málo, tak mi přijdou i nedoručené zprávy, které jsem ale neposílal - teda aspoň já osobně. Přijde mi to zkrátka, jako by měl někdo plně pod kontrolou můj meil........ prosím Vás o dobrou radu čím je způsobeno
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosba o radu - podivné meily
Nejspíš vám někdo hacknul heslo do mailové schránky, nebo odesílá maily z jiné adresy, přičemž navenek vystupuje jako vy sám. Podrobnosti byste nalezl v hlavičce mailu. Doporučuji preventivně změnit heslo do schránky.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Zdravím Vás ! Děkuji Vám velmi za radu. Heslo do schránky jsem si změnil, ale bohužel hned v následujících dnech mi opět přišly meily z vlastní schránky - zkrátka odesílatel i příjemce byl stejný (čili já) aniž bych cokoliv učinil. Je to tedy Vámi zmíněna druhá varianta. Kromě toho mi občas přichází i jiné spamy.
Psal jste že mnoho informací odvodím z hlavičky meilu. Mohl byste mi ještě jednou přesto poradit. Hlavička (tedy předmět) je : "Your 6incher will become a 9incher" a text v meilu :
"Just imagine how many women would want you if you had a 2 inches longer and 1 inch thicker pecker.
http://www.hosemold.ru/"
Už fakt nevím co s tím mám dělat, je mi jasný, že AVAST na to nestačí..
Psal jste že mnoho informací odvodím z hlavičky meilu. Mohl byste mi ještě jednou přesto poradit. Hlavička (tedy předmět) je : "Your 6incher will become a 9incher" a text v meilu :
"Just imagine how many women would want you if you had a 2 inches longer and 1 inch thicker pecker.
http://www.hosemold.ru/"
Už fakt nevím co s tím mám dělat, je mi jasný, že AVAST na to nestačí..
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Já to řeším tak (i mne se to občas stává a dostávám do schránky denně 20 - 30 spamů), že je ignoruji a smažu. Pokud chcete schránku bez spamu, musíte si zřídit nový účet a ne webech uvádět svůj mail ve tvaru user(atsign)server.doména . Všechny spamboty totiž reagují na znak "@", sbírají tak adresy a pak automaticky posílají maily.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

Velmi smutná realita ... mám emailovou schránku více jak 10 let ! Hned co jsem poprvé se dsotal na internet, tak jsem si ji založil. A až v posledních měsících mi začly chodit spamy ......ano 1-2 krát jsem plný email napsal možná ´do fora či do kontaktního formuláře.
Zakládat novou schránku nebudu, všichni mě mají trvala zakodovaného se starým meilem, budu holt denně spamy promázavat......krutá realita, ach jo
Zakládat novou schránku nebudu, všichni mě mají trvala zakodovaného se starým meilem, budu holt denně spamy promázavat......krutá realita, ach jo
Trochu mě udivuje fakt, že opravdu na to není lék... u toho důvodu, že při určité nesympatii k nějaké osobě mohlo by někoho napadnout naflákat něčí meil do diskusí nebo přímo pro odběr zpráv (spamů) a poškozený pak může rovnou si založit nový meil a tak dokola.
Každopádně děkuji za reakce
Každopádně děkuji za reakce
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel je to realita. Spam lze klidně odeslat (jakoby) z vaší adresy, přitom skutečný odesilatel je zpravidla někdo jiný. Mám více schránek a tam kde důsledně dodržuji stejnou formu zápisu na web jako mám zde v podpisu, nemám ani jeden spam (spamboti o té adrese neví). U těch ostatních, kde jsem to nedodržel (anebo nemohl dodržet) je spamu hromada. Nemáte zač!
Navštivte:
Navštivte: