Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
opakovaný reštart
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
opakovaný reštart
Včera noci som môj pc pomocou programov ccleaner a tuneup defragmentoval, odstranil som prehliadač Safari a virtualnu mechaniku Daemon tool, odstránil prebytočné súbory, nastavil aby sa mi po spustený pc nespustil hned program IDM.
Potom som musel odísť a keď som sa vrátil zistil som, že sa pc nedá zapnúť. Vždy po zobrazený loga Windowsu sa pc reštartuje a to sa stale opakuje.
Už som aj stláčal pri štarte F2 a objavilo sa mi čierna obrazovka s ponukami safe mode, ale keď som na hociktoré safe mode, last configuracion klikol objavila sa mi na čiernej obrazovke zoznam príkazov s koncovkou sys, ale potom sa dole zabrazila sprava aby som kvôli sptd.sys stlačil enter a pc sa znovu reštartoval.
V ponuke medzi safe mode bol aj jeden prikaz na, ktorý keď som klikol zobrazila sa mi modrá obrazovka s pravou, že windows xp sp2 sa nedal zapnuť aby som skontroloval či nemam virusy a pre skontrolovanie hard drivers spustil CHKDSK/F.
CD od win mám, ale nefunguje mi mechanika, a na webe som našiel toto http://technet.idnes.cz/navod-jak-na-in ... ftware_dvr Vie mi niekto s tým pomôcť?
Potom som musel odísť a keď som sa vrátil zistil som, že sa pc nedá zapnúť. Vždy po zobrazený loga Windowsu sa pc reštartuje a to sa stale opakuje.
Už som aj stláčal pri štarte F2 a objavilo sa mi čierna obrazovka s ponukami safe mode, ale keď som na hociktoré safe mode, last configuracion klikol objavila sa mi na čiernej obrazovke zoznam príkazov s koncovkou sys, ale potom sa dole zabrazila sprava aby som kvôli sptd.sys stlačil enter a pc sa znovu reštartoval.
V ponuke medzi safe mode bol aj jeden prikaz na, ktorý keď som klikol zobrazila sa mi modrá obrazovka s pravou, že windows xp sp2 sa nedal zapnuť aby som skontroloval či nemam virusy a pre skontrolovanie hard drivers spustil CHKDSK/F.
CD od win mám, ale nefunguje mi mechanika, a na webe som našiel toto http://technet.idnes.cz/navod-jak-na-in ... ftware_dvr Vie mi niekto s tým pomôcť?
Re: opakovaný reštart
Dobrý večer
Už jste se s tím nějak popral?

Už jste se s tím nějak popral?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Inštalačné cd od windows xp som na ntb s win xp dal na usb pomocou programu . Po zapnutý pc sa mi objavila čierna obrazovka s týmito pokynmi
Keď som klikol na prvú možnost objavila sa mi modrá obrazovka s možnostiami
a, nainštalovanie windows - stlač enter
b, oprava win xp pomocou recovery console - stlač R
c, ak chcete ukončiť inštaláciu -stlačte F3
Keď dám možnosť č. a vyhodí mi to licenciu po stlačený F8 sa mi zobrazí tabuľka s diskami C,D kam si môžem nainštalovať win. Okrem potvrdenia inštalácie a vytvorenia či zmazania disku to nemám žiadný iný príkaz. Potvrdením enterom sa na vybranom disku začne inštalovať win. To som dal ako prvé, ale inštalovanie bolo sústavne prerušované mnohými súbormi kedy sa objavila modra obrazovka s prikazmi ako preskočiť súbor, opakovať či ukončiť inštaláciu.
Pri možnosti č. b sa mi objavilo to iste čo na pri Metóda 1 - Oprava systému Windows pomocou konzoly na obnovenie spustením nástroja Chkdsk ,ale keď som zadal chdsk/r objavilo sami, že "autochk.exe could not be located in either the startup directory or the crrom drive.
Type the full patch (including drive letter) for the location of autochk. exe"
Ak som klikol na hociktoré debug a gui mode setupna čiernej obrazovke sa mi zobrazlo "windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows root /system 32/hal.dll.
Kód: Vybrat vše
http://technet.idnes.cz/navod-jak-na-instalaci-windows-z-flash-disku-ci-prenosneho-hdd-pul-/software.asp?c=A090916_082415_software_dvr
http://imghost.sk/image/326932-Fotografie.jpeg
a, nainštalovanie windows - stlač enter
b, oprava win xp pomocou recovery console - stlač R
c, ak chcete ukončiť inštaláciu -stlačte F3
Keď dám možnosť č. a vyhodí mi to licenciu po stlačený F8 sa mi zobrazí tabuľka s diskami C,D kam si môžem nainštalovať win. Okrem potvrdenia inštalácie a vytvorenia či zmazania disku to nemám žiadný iný príkaz. Potvrdením enterom sa na vybranom disku začne inštalovať win. To som dal ako prvé, ale inštalovanie bolo sústavne prerušované mnohými súbormi kedy sa objavila modra obrazovka s prikazmi ako preskočiť súbor, opakovať či ukončiť inštaláciu.
Pri možnosti č. b sa mi objavilo to iste čo na
http://www.simplehelp.net/2008/10/27/how-to-fix-the-we-apologize-for-the-inconvenience-but-windows-did-not-start-successfully-error/sk/
Type the full patch (including drive letter) for the location of autochk. exe"
Ak som klikol na hociktoré debug a gui mode setupna čiernej obrazovke sa mi zobrazlo "windows could not start because the following file is missing or corrupt: windows root /system 32/hal.dll.
Zkuste opravu systému podle tohoto návodu
http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=41036
Vypadá to, že Vám chybí hal.dll, ale také víc souborů, to jste dělal asi pořádnou očistu pc
. Nejlepší by byla právě ta opravná instalace.
Další možnost je, vytáhnout disk(pokud to není notebook), připojit k jinému pc, vytáhnout data a zformátovat.
http://viry.cz/forum/viewtopic.php?f=46&t=41036
Vypadá to, že Vám chybí hal.dll, ale také víc souborů, to jste dělal asi pořádnou očistu pc

Další možnost je, vytáhnout disk(pokud to není notebook), připojit k jinému pc, vytáhnout data a zformátovat.

cd od windows xp mám, ale nefunguje mi mechanika a preto som ho musel dať na usb kluč, keď dám opraviť windows objavi sa mi recovery console a ked tam napišem prikaz chkdsk /r objavi sa mi,že mi nenašiel autochk.exe sa nenašiel.
podla predchadzajúceho prispevku ho neviem opraviť pretože pri inštalácií nemam iné možnosti ako len vybrať kam chcem nainštalovať windows či vytvorenie alebo zmazanie disku a pri oprave sa mi vyhodí konzola
podla predchadzajúceho prispevku ho neviem opraviť pretože pri inštalácií nemam iné možnosti ako len vybrať kam chcem nainštalovať windows či vytvorenie alebo zmazanie disku a pri oprave sa mi vyhodí konzola
Máte možnost připojit disk do jiného pc?

žiaľ iba do ntb s operačným systemom win 7
Ono by stačilo, kdyby jste disk zapojil jako slave, vytáhnul data a pak udělal formát a nainstaloval systém znovu
.

a neexistuje kvalitny program, ktorý vytvorí z usb inštalačku win xp a v recorvery konzole sa nedá nejakými príkazmi opraviť?
Zkusím sem poslat někoho z kolegů.
Teoreticky, pokud by se vám to povedlo, by jste mohl z konzole zotavení udělat obnovu systému.
Teoreticky, pokud by se vám to povedlo, by jste mohl z konzole zotavení udělat obnovu systému.

Do té recovery conzole se dostanete?

ano, tam sa viem dostať.
Takže zkuste postupně zadat do příkazového řádku konzole zotavení, vždy potvrdte enter
Pak restartujte počítač.copy c:\Windows\system32\config\system c:\Windows\system32\config\system.bak
copy c:\Windows\system32\config\software c:\Windows\system32\config\software.bak
copy c:\Windows\repair\system c:\Windows\system32\config\system
copy c:\Windows\repair\software c:\Windows\system32\config\software