Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Windows 7 - nezobrazuje se seznam účtů

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
akrob
Návštěvník
Návštěvník

Windows 7 - nezobrazuje se seznam účtů

#1 Příspěvek od akrob »

Dobrý den. Mám Windows 7 Home Premium 64b. Mám vytvořen účet administrátora a dva další dva účty. Při startu systému se mi však objeví pouze přihlášení k účtu admina, ostatní účty nejsou zobrazeny. Do těchto účtů se můžu přihlásit pouze složitě a to: Přepnout uživatele-Jiný uživatel-ručně zadat název účtu a heslo. Nevíte proč se mi hned v základu nezobrazí ikony a názvy všech účtů ? Děkuji za každou odpověď. (zkoušel jsem "Hledat" ale bez výsledku..)

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows 7 - nezobrazuje se seznam účtů

#2 Příspěvek od sudanec »

Zdravim,

bohuzial nepoznam jednoduchy a celkom bezpecny sposob, ale zvykne fungovat nasledovny.

Kliknite na tu smiesnu ikonu, co je namiesto tlacidla start -> spustite regedit (napisat do search boxu, potom sa objavi a klik na neho)
Preklikajte sa do:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList]

Najprv na to kliknite pravym mysidlom a dajte exportovat (ako zaloha, keby sa nieco pokazilo)

Bude tam zopar takych smiesnych nazvov, ako napriklad S-1-5-18, alebo aj take dlhsie. Ked to rozkliknete, budu tam dost vtipne veci, ale hlavne polozka ProfileImagePath. V nej je nejaka cesta, napr. C:\Users\akrob. Zmazte vsetky tie smiesne S-blabla "zlozky", ktore nereprezentuju existujuce ucty, ale POZOR - urcite nezmazte tie, ktore patria k systemprofile, localservice, networkservice a tym, ktore naozaj existuju. Restartujte pocitac a malo by to fungovat.

Ak by sa nieco pokazilo, obnovte tu zalohu, co ste spravili.
Obrázek

akrob
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od akrob »

Ihned po provedení dle návodu a restartu funguje.... jak jednoduché, ale kdo to má vědět..????
Vřelé díky.

sudanec
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sudanec »

Ony niektore veci su v kazdej verzii windows trochu nedoriesene.. a treba sa s tym vyhrat.
Nemate zac!
Obrázek

starek4
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od starek4 »

Návod stále aktuální, vyřešilo veškeré problémy :)

Odpovědět