Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Pomalé načítání stránek
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pomalé načítání stránek
Dobrý den, mohli by jste mi poradit? Strašně dlouho se mi načítají stránky, ale internet do PC teče, jelikož se mi třeba v pořádku načte Skype. Kamarád tu k vůli bezpečnosti zkoušel trialový program Auto Hide Ip, ale hned vzápětí ho odinstaloval. Počítač jsem projela pomocí programů MalwareByte a ESET, ale žádné viry to nenašlo. Myslíte, že to mohl způsobit ten program? Je to na přeinstalaci operačního systému? Ostatním tady internet funguje dobře, jsou tu z routeru píchlí na Wifi a pohoda. Tedy ještě jedna maličkost.., nemohu se odsud dostat na svůj router a to jsem připojená za pomocí kabelu.
Naposledy upravil(a) kolaroj dne 25 črc 2010 19:58, celkem upraveno 1 x.
Re: Pomalé načítání stránek
Zdravim a pekny vecer preji
Jiz cca rok nepouzivame HJT ale RSIT, takze poprosim o log z nej - viz muj podpis
Nedavejte log do

Kód: Vybrat vše
blbe se to cte a boli z toho oci
Už je to v pořádku, napadlo mě obnovit systém, před instalací toho programu a hle, vše šlape jako hodinky. 

OK, jak chcete...mohl jsem Vam log zkontrolovat jestli tam neco neni, ale to je na Vas...