Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

lsass.exe

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
baguvix7
Návštěvník
Návštěvník

Re: lsass.exe

#31 Příspěvek od baguvix7 »

tak vsechno sem udelal ale toolbar jsem tam nasel jen 1, a jeste k tomu firewallu, ten pouzivam. :) (vsude davam pokracovat,povolit,nebo co se to tam zobrazuje)

vyosek
VIP
VIP

#32 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Jenze to je firewall integrovany ve windows, ze? sice neni tak deravy jak ten v XPeckach, ale zadna zed to tez neni...proto doporucuji napr. ZoneAlarm..ale pokud patrite mezi ty slusne usery internetu (neklikate na kdejakou blbinu), tak by mel jaks taks ten vistacky fw stacit...

:arrow: V logu vidim dva toolbary (AOL Toolbar, &Crawler lišta) - pokud nejsou v Přidat nebo odebrat programy, tak zkusit odinstalovat přes CCleaner (zalozka Nastroje) nebo to vzit po hlave RenoUnistallerem http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... installer/
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

baguvix7
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od baguvix7 »

ano ty uz sem davno odinstaloval staci jen restart pocitace :), navic jsem srab abych na neco klikal takze mi bude FW stacit :D
Naposledy upravil(a) baguvix7 dne 20 črc 2010 20:13, celkem upraveno 1 x.

vyosek
VIP
VIP

#34 Příspěvek od vyosek »

Ok...

Z me strany je to vse, pokud nejsou dalsi dotazy a problemy :)
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

baguvix7
Návštěvník
Návštěvník

#35 Příspěvek od baguvix7 »

z me strany take, takze opet velice dekuji a at vam to jde. :)

vyosek
VIP
VIP

#36 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, rad jsem pomohl :) Zase nekdy Obrázek

Odpovědět