Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

chyba při načítání souboru

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP

Re: chyba při načítání souboru

#16 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Stahnete odsud http://leteckaposta.cz/484822424 onen chybejici soubor PhotoViewer.dll a ulozte ho na plochu - na strance kliknete na to PhotoViewer.dll - dejte ulozit a ulozte na plochu

:arrow: Stahnete OTM (viz muj podpis) - je oranzovy - pozor at to nezamenite za OTL (fialovy)
  • Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na OTM pravym mysidlem a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
  • Do leveho okna Paste Instructions for Items to be Moved (pod zlutou caru) vlozte obsah, ktery mate nize
  • Kód: Vybrat vše

:reg
    [HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
    "Search Bar"=""
    "Search Page"="http://google.com"
    [HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main]
    "Default_Page_URL"="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157"
    "Start Page"="http://www.seznam.cz/"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
    "Acer Tour"=-
    "SetPanel"=-
    "eRecoveryService"=-
    "OrderReminder"=-
    "WarReg_PopUp"=-
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
    "PC Suite Tray"=-
    "ICQ"=-
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9}]
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Extensions\{B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9}]
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Extensions\{B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9}
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{055FD26D-3A88-4e15-963D-DC8493744B1D}]]

:files
    C:\WINDOWS\system32\*.tmp.dll /s
    C:\WINDOWS\system32\SET*.tmp /s
    C:\WINDOWS\*.tmp /s
    C:\Program Files\ICQToolbar\toolbaru.dll
    C:\Program Files\Windows Photo Gallery\PhotoViewer.dll | %userprofile%\plocha\PhotoViewer.dll /replace

:commands
    [EMPTYTEMP]
    [EMPTYFLASH]
    [CLEARALLRESTOREPOINTS]
  • Kliknete na cervene tlacitko MoveIt!
  • Sem pote dejte obsah okna Results (pod zelenou carou)
  • Pokud budete vyzvani na restart, dejte Yes, log pote najdete C:\_OTM\MovedFiles
:arrow: Pokud nebude jasne cokoliv, ptejte se :wink:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od Anna PC »

Když kliknu na HTTP://leteckaposta.cz/484822424 , tak se mi tam objeví anglicky:

Could not connect: Too many connections. A nic jiného na té stránce není. Tak, nevím, co dál.

vyosek
VIP
VIP

#18 Příspěvek od vyosek »

Ja na to klikl v pohode a dostal jsem se kam jsme mel...zkuste znovu, treba byla leteckaposta pretizena...pripadne Vam ho ulozim nekam jinam...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

vyosek
VIP
VIP

#19 Příspěvek od vyosek »

Pokud by Vam soubor nesel stahonut z letecke posty, tak je tady http://www.edisk.cz/stahni/05202/PhotoV ... .21MB.html kliknete na "stahnout pomalu", vyckejte par vterin, otevre se okno pro ulozeni, soubor ulozte na plochu...

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od Anna PC »

Tak, nevím. Soubor se mi podařilo stáhnout na plochu. Ovšem, když kliknu na oranžový OTM, objeví se další pokyny pro stáhnutí dalšího souboru na plochu. Když ho tam chci uložit, tak mi to tam napíše, že to je nebezpečné a nejde mi to na plochu uložit. Takže, zase asi nic. Buď tak laskav a mrkni na to, zda to přec jen nějak nepůjde. Zatím díky.

vyosek
VIP
VIP

#21 Příspěvek od vyosek »

Internet Explorer si mysli ze je to nebezpecne, ale neni, preci Vam tam nebudu tahat dalsi havet :) Takze se toho nebat a stahnout :wink:

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od Anna PC »

tak jsem konečně ten OTM soubor uložila na plochu, ovšem, když ho chci spustit, tak mi to prostě Vista nedovolí. Zkoušela jsem to několikrát. Totiž stále se mi nedaří to, abych se ten soubor otevřel a já mohla kliknout na OTM a dát Run as administrator. Tam to vždy skončí. Teď musím bohužel skončit a budu tu až v pondělí. Snad se na mne nebudeš proto zlobit. Poté budu zase zkoušet to, co mi radíš. Moc děkuji a jsem fakt moc vděčná, že mi věnuješ svůj čas.

vyosek
VIP
VIP

#23 Příspěvek od vyosek »

V pohode, ja tu pres vikend budu asi jen nakukovat, pokud by jsi mela cas, tak sem koukni, jinak dodelame pristi tyden...

Proc to Vista nechce dovolit, pise nejakou hlasku?

Na OTM kliknes pravym tlacitkem a das Spustit jako spravce...Pokud by neslo, tak spust obycejne dvojklikem levym tlacitkem :)

Jinak tedy preji klidny a pohodovy vikend :wink:

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od Anna PC »

:roll: Tak, ať dělám, co dělám, není možno ten obrázek zprovoznit. Když kliknu na spuštění, tak mi to tam blikne, ale obrázek se neustálí, zmizí. Jednou se mi to podařilo, vložila jsem do žlutého políčka to, co jste mi poslal,klikla jsem na ten další bod a tím pádem se mi zastavil celý počítač a já jsem to musela vypnout, protože se to ani nehlo. Zkouším to znovu, ale jen to blikne, uvidím, že je to ten obrázek, bohužel se to okamžitě ztratí. Vista mi to nedovolí, píše, že je to neověřené a nedoporučuje to. No, budu to zkoušet dál, ale už z toho pomalu ztrácím nervy, hlavně proto, že Tě stále obtěžuji. Děkuji za přání hezkého víkendu, doufám, že se Ti vydařil lépe, než mně. Nebylo mi dobře. To víš, stáří se hlásí :lol: Zatím moc děkuji za ochotu mi pomoci. Teď musím na chvíli přestat, nebo mě z toho trefí!

vyosek
VIP
VIP

#25 Příspěvek od vyosek »

Zdravim po vikendu :)
Zkusime to v nouzovem rezimu :wink: Nazev asi vydesil, ale neni to nic hrozneho :D

:arrow: Restartujte PC, po restartu hned mackejte F8, mela by se Vam objevit nabidka, jak chcete Windows spustit - zvolte Stav nouze s praci v siti. Je mozne ze stav nouze se nebude vyvolavat pomoci F8 ale F2. chce to vyzkouset

:arrow: Pokud se tam dostanete, postup je stejny: stahnout nahradni soubor na plochu, stahnout OTM na plochu a aplikovat skript

:arrow: Pokud to nepujde takhle, zkusime jiny programek :) Ale vkladam do Vas duveru :)

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#26 Příspěvek od Anna PC »

Můj mladý rádče, :( moc nerozumím odborné počítačové hantýrce. Ale, snad jsem to pochopila správně, že chceš, až budu v nouzovém režimu,abych opakovala úplně celý postup znova? Musím opět stahovat ten můj rsit? Nebo až ten postup po něm? Promiň, ale nerada bych udělala chybu. Snad se po měsíci dočkáme kladného výsledku :lol:
Přeji hezký večer.

vyosek
VIP
VIP

#27 Příspěvek od vyosek »

Postup po dostani se do nouzoveho rezimu:

:arrow: Stahnout nahradni PhotoViewer odsud ttp://www.edisk.cz/stahni/05202/PhotoViewer.dll_2.21MB.html (kliknete na "stahnout pomalu", vyckejte par vterin, otevre se okno pro ulozeni, soubor ulozte na plochu...) nebo odsud http://leteckaposta.cz/484822424 (na strance kliknete na to PhotoViewer.dll - dejte ulozit a ulozte na plochu)

:arrow: Stahnete OTM (viz muj podpis) - je oranzovy - pozor at to nezamenite za OTL (fialovy)
  • Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na OTM pravym mysidlem a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
  • Do leveho okna Paste Instructions for Items to be Moved (pod zlutou caru) vlozte obsah, ktery mate nize
  • Kód: Vybrat vše

:reg
    "Search Bar"=""
    "Search Page"="http://google.com"
    "Default_Page_URL"="http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157"
    "Start Page"="http://www.seznam.cz/"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
    "Acer Tour"=-
    "SetPanel"=-
    "eRecoveryService"=-
    "OrderReminder"=-
    "WarReg_PopUp"=-
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
    "PC Suite Tray"=-
    "ICQ"=-
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9}]
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Extensions\{B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9}]
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Extensions\{B863453A-26C3-4e1f-A54D-A2CD196348E9}
    [-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{055FD26D-3A88-4e15-963D-DC8493744B1D}]]

:files
    C:\WINDOWS\system32\*.tmp.dll /s
    C:\WINDOWS\system32\SET*.tmp /s
    C:\WINDOWS\*.tmp /s
    C:\Program Files\ICQToolbar\toolbaru.dll
    C:\Program Files\Windows Photo Gallery\PhotoViewer.dll | %userprofile%\plocha\PhotoViewer.dll /replace

:commands
    [EMPTYTEMP]
    [EMPTYFLASH]
    [CLEARALLRESTOREPOINTS]
  • Kliknete na cervene tlacitko MoveIt!
  • Sem pote dejte obsah okna Results (pod zelenou carou)
  • Pokud budete vyzvani na restart, dejte Yes, log pote najdete C:\_OTM\MovedFiles

vyosek
VIP
VIP

#28 Příspěvek od vyosek »

Pokud to nepujde, tak se na to vrhnem jinak...ja (my) se nevzdame :wink: :!:

vyosek
VIP
VIP

#29 Příspěvek od vyosek »

Jak to tu vypada :???:

Anna PC
Návštěvník
Návštěvník

#30 Příspěvek od Anna PC »

vyosku, právě jsem v nouzovém režimu provedla to, co jsi chtěl. Teď jsem restartovala počítač a musím najít ten log, dle Tvé nápovědy. Potom ho mám uložit sem?

Odpovědět