Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Jak (si) potvrdit hlášený (údajný) vir v softu větším 50MB

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
greenh007
Návštěvník
Návštěvník

Jak (si) potvrdit hlášený (údajný) vir v softu větším 50MB

#1 Příspěvek od greenh007 »

Dobrý den,
Avira mi povídá něco o 'TR/Dropper.Gen - Trojan' v EXE souboru ('portable' verze) tady tohohle softwaru ::

Kód: Vybrat vše

http://www.mirrorcreator.com/files/0VRV3XDK/FormatFactory_v2.45.zip_links
Po pokusech To zkonzultovat se soudruhy, kteří si to rovněž stáhli, se mi dostalo nejrůznějších rad a doporučení o hoaxech a údajných virech ....' a tak se odvažuji požádat o radu - pokud už se nerozhodnu rovnou to ignorovat (ten soft ještě nadto prostě musím používat stůj-co-stůj ) a prásknout to do vyjímek, MOHU TO NĚKDE (pro jistotu) PŘEKONTROLOVAT ? Na 'VirusTotal' takhle velký soubor nevezmou !! Nemám si třeba k Aviře - kterou bych také nerad opouštěl, nainstalovat nějaký druhý antivir ? Dva takové softy prý ale také nejsou to pravé, a pořád něco při-od-instalovávat (PŘESNĚ TATO aviří HLÁŠKA SE MI VYSKYTUJE DOST ČASTO) .... :(

díky moc

JaRon
Moderátor
Moderátor

Re: Jak (si) potvrdit hlášený (údajný) vir v softu větším 50

#2 Příspěvek od JaRon »

ahoj,
uvedeny subor (a podla potreby v buducnosti aj ine) otestuj s CureIT - neinstaluje sa :wink:
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

greenh007
Návštěvník
Návštěvník

Re: Jak (si) potvrdit hlášený (údajný) vir v softu větším 50

#3 Příspěvek od greenh007 »

roger :wink:

díky moc
:worship:

Odpovědět