Prosim o kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosim o kontrolu
Asi se mu nelibi ten dual boot, hlasi vir nebo pokus o zmenu
dle logu je vsak mbr sektor cisty...
The operating system is not supported by The operating system is not supported by ChipAwayVirus. - takze se mu Grub nelibi...
Bud ChipAwayVirus vypnout, nebo zkusit update biosu - na to Vam sem poslu kolegu
Bud ChipAwayVirus vypnout, nebo zkusit update biosu - na to Vam sem poslu kolegu
Zatim nemate zac, kolega Millines by se sem mel stavit 
Dobrý den, stáhněte si CPU-Z http://www.sosej.cz/Cpu-Z.html a udělejte mi screen záložky "Mainboard"
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Nezlobte se, nestíhám
Hned zítra se poohlédnu po novější verzi BIOSu.
Co jsem ale koukal na netu, té hlášky se asi stejně nezbavíte. Stále bude Grub považovat za nepřítele.
Ale zkusit to můžeme.
Jinak CPU-Z tu revizi chybně detekuje. Bude to opravdu 2.0
Hned zítra se poohlédnu po novější verzi BIOSu.
Co jsem ale koukal na netu, té hlášky se asi stejně nezbavíte. Stále bude Grub považovat za nepřítele.
Ale zkusit to můžeme.
Jinak CPU-Z tu revizi chybně detekuje. Bude to opravdu 2.0
Tak bohužel nedočká
S největší pravděpodobností je verze 6.00PG kterou máte, poslední verze co vyšla.
Novější se mi nepodařilo najít. Podpora této desky už tak nějak neexistuje.
Novější se mi nepodařilo najít. Podpora této desky už tak nějak neexistuje.
I za kolegu, nemate zac 

Přispějete na provoz fóra?