Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Windows 7

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rinkoo
Návštěvník
Návštěvník

Windows 7

#1 Příspěvek od rinkoo »

Ahoj,mám problém s Win 7: po instalaci,která proběhne korektně,vše OK,když chci něco instalovat tak musim kliknout pravym a pak dat spustit jako spravce,Alcohol 120% mi nejde vubec nainstalovat,protoze pri instalaci napise,ze musirestartovat PC a je to porad dokola...Nevite cim to muze byt?

Hulkee
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows 7

#2 Příspěvek od Hulkee »

Ahoj,

:???: předně mne zajímá jakou verzi alcoholu se snažíš nainstalovat,protože starší verze alcoholu (krom portable verze a občas ani ta ne) nejdou na windows 7 nainstalovat.

:arrow: Stáhni si nejnovější verzi,tam je tenhle problém již vyřešen. To samé platí i o daemon tools a věcech využívajících SPTD.

:arrow: Kouknu se která verze přesně má tohle vyřešeno, myslím že to byla verze 1.9.8 nebo tak nějak.

:arrow: Další věc je jaký build windows používáš. Na buildu 7600 (aktuální win 7) to jede vše v klidu, x64 win7 sám používám a aktuální alkohol mi jde pokud vím v klidu.

EDIT//

:arrow: Problem solved ve verzi 1.9.8.7612
Per aspera ad astra! In æternum et ultra!
RSIT - - AVP Tool - - HijackThis - - OTM - - Avenger - - Gmer - - MBR - - SystemLook - - OTL
CCleaner - - Defraggler - - Filehippo Update Checker
Obrázek POSLOUCHEJTE RÁDCE (ví co dělá) a VŠECHNO PEČLIVĚ ČTĚTE!!!Obrázek
“Všichni lidé jsou blázni. Ty, kterým se podaří své bludy vydat knižně, nazýváme filozofy.”

Odpovědět