Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o zkontrolování logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o zkontrolování logu
No dnes jak jsem zapínal pc tak při startu zase vyběhl OTL ale já dal v domění nějakeho překliku storno takže pokud tomu dobře rozumím tak znova spustit OTL dát skript restartovat a pak ještě jednou?

tak tak
Sam jste si odpovedel 

Tak po restartu na mě huklo OTL ale nic nedělalo a po spuštění ccleaneru problemy přetrvávají 

Ve slozce C:\_OTL by mel byt log (logy)...zabalte je a nejak soupnete (napr. http://leteckaposta.cz/ ). Asi nas ceka rucni odmazavani, ale uspech taktez zarucen neni 

Vydrzte prosim, sesmolim navod na utilitu a zkusime odmazat rucne - tedy pokud si na to troufnete - ne kazdy je tak zrucny a odvazny a pusti se do mazani registru...zalezi jak moc zvladate PC...Mazani registru neni prkotina, ale nic extra tezkeho tez ne - chce to jen preciznost a duslednost...
Takze, dame se do toho?
Takze, dame se do toho?

Tak když už jsme došli tak daleko tak se teď nezastavíme no ne?
je pravda že registry sem nikdy nemazal ale tak všechno je jednou poprve snad to s dobrým návodem zvládnu 

Start-Ovladaci panely-System-vlevo Ochrana systemu - Vytvorit bod obnoveni
Takze to vezmem od nejjednodussiho

Prevezmeme prava nad temi klici
Start-spustit-regedit (enter)
Najdete vetev HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CHHIme.CHHInputModule
Klik na ni pravym mysidlem a klik na Opravneni
Nazev skupiny nebo jmeno uzivatele: Users (jmeno vaseho uctu)
Na radku Uplne rizeni zkusit dat fajecku do Povolit (prvni ctverecek)
Klik na Pouzit, OK, zavrit regedit
No, teď začínám být na pochybách jestli se do toho mám vubec pouštět, protože PCčko teď potřebuju, a když vezmu vpotaz moji šikovnost a mé levé ruce... 

Zalezi na Vas, proto jsem tam dal vytvorit bod obnovy, kdyby se neco nepovedlo
Ale pro jistotu zazalohujte taktez dulezita data...

Oki, budu ocekavat vysledek 

Tak, už mám zazálohováno, omlouvám se že to tak trvá, nemam teď příliš mnoho času, tak prosím o trpělivost 

V pohode, neni kam spechat...tohle neni nic co ohrozuje masinku, takze klidek a 

Tak jaksi, taksi se mi to povedlo spustil sem ccleaner poprvné našel něco ale pak už nic tak snad už by to mělo byt vyřešeno.