Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zone Alarm Update ?

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Madonah
Návštěvník
Návštěvník

Zone Alarm Update ?

#1 Příspěvek od Madonah »

Ahoj , zdravím Vás a předem děkuju za odpověď !

Možná mám problém , tak se raději zeptám :

Už podruhé se mi objevila hláška v okně ,,ZoneAlarm Service Agent´´

,, Security Alert: TheWin32.Sality Virus disables antivirus and is spreading fast. The new ZoneAlarm Free Firewall has real - time threat data to protect against Sality and 1000´s of new attacks every day . Get your FREE Update now for better protection. ´´

Toto okno má dole dvě volby - Update now a Remind me later (+rolovací lišta) a tlačítko OK
Okno se nedá normálně zavřít , ani správce úloh ho nezavře .
Možná je to jen taháček jak si mám honem rychle něco přiobjednat ( ačkoliv údajně Free ) ale nějak se mi to nelíbí . PC normálně funguje , jen to okno je stále na liště .

Víte o tom někdo něco , je Vám to povědomé ?
NoD v pořádku běží a Zone Alarm taky , vše funguje jak má . Nepokoušel jsem se kliknout na tlačítko OK v onom okně .
Poraďte prosím
Log jsem zatím nevkládal , ať nejsem za paranoika :D
Díky moc

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Zone Alarm Update ?

#2 Příspěvek od mahajana »

vypada to v poradku :) dole mate link ad forum zone labs prelozeno pres google cz
muzete to ignorovat nebo radeji install novou verzi

http://translate.googleusercontent.com/ ... JD1zVHM4xQ

Odpovědět