Jsem už docela zoufalej protože mi to bráni v činnosti ..za každou radu budu rád ...
Vir z ICQ - nevím co s tím
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Vir z ICQ - nevím co s tím
Dobrý den, mám problém že jsem na ICQ klikl na odkaz v kterém byl ten vir a niní mi nejdou spusti určité programy,počítač je zpomalenej a návod co jsem čelt tadi u vás tak mi tam nejde nide stáhnout tenhle program
Stáhněte si stration remover
Jsem už docela zoufalej protože mi to bráni v činnosti ..za každou radu budu rád ...
Re: Vir z ICQ - nevím co s tím
A pak to mám dát sem na forum ?
Problém je v tom že to spustím ale nic nezačne nabíhat ..zustane to u toho Writing header information a tam to je a nic vic se nedeje ..ani po 10 minutach
Windows XP
Nemůže to být tím virem ..to PC je jinak dost rychlý ..ani nevím co je to za vir jestli to nějak maže soboury a nebo to posílá data nikomu jinímu ..vůbec nevím co s tím
Nemůže to být tím virem ..to PC je jinak dost rychlý ..ani nevím co je to za vir jestli to nějak maže soboury a nebo to posílá data nikomu jinímu ..vůbec nevím co s tím
Stáhni a ulož na plochu ComboFix,
spusť aplikaci jako Administrátor a povol instalaci Konzole pro zotavení - Recovery Console.
Poté se zobrazí okno s licenčními podmínkami které potvrdíš kliknutím na ANO,
pak ještě jednou klik na ANO a už to jede.
Celá akce trvá okolo 10 minut ale může i déle, během skenu se nepokoušej spouštět nic jiného.
Při skenovaní může být PC i restartováno nelekat se.
Upozornění: po dobu skenu vypni rezidentní štít Antiviru a AntiSpy programu,
protože Combofix se pokouší napadené soubory smazat a tyto programy mu můžou bránit.
Po dokončení skenu nebo následném restartu aplikace vytvoří log, uložený na C:/Combofix.txt
(při opakovaném použití jsou logy číslovány Combofix2.txt atd.), jeho obsah zkopíruj sem.
Pokud nepůjde spustit v Normálním režimu přejdi do Nouzového a tam se o to pokus.
spusť aplikaci jako Administrátor a povol instalaci Konzole pro zotavení - Recovery Console.
Poté se zobrazí okno s licenčními podmínkami které potvrdíš kliknutím na ANO,
pak ještě jednou klik na ANO a už to jede.
Celá akce trvá okolo 10 minut ale může i déle, během skenu se nepokoušej spouštět nic jiného.
Při skenovaní může být PC i restartováno nelekat se.
Upozornění: po dobu skenu vypni rezidentní štít Antiviru a AntiSpy programu,
protože Combofix se pokouší napadené soubory smazat a tyto programy mu můžou bránit.
Po dokončení skenu nebo následném restartu aplikace vytvoří log, uložený na C:/Combofix.txt
(při opakovaném použití jsou logy číslovány Combofix2.txt atd.), jeho obsah zkopíruj sem.
Pokud nepůjde spustit v Normálním režimu přejdi do Nouzového a tam se o to pokus.
Může mi ten vir smazat nějaký soubory, nebo posílat data nikomu jinímu(heslo od emailu atd) nebo je to nějakej lehkej vir ..?
Člověče ještě jsem neviděl ani jeden log tak že ti odpověď co tam máš za šmejda dát nemůžu,
protože z křišťálové koule fakt věštit neumím.
protože z křišťálové koule fakt věštit neumím.

Přispějete na provoz fóra?