Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Preventivka
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Preventivka
omlouvám se, byl jsem na dovolené nemohl jsem odepsat. Oba soubory neobsahují žádný vir, s Daemonem jsem měl problém už s odinstalováním. Nešlo mi to a doteďka si s ním nevím rady. Taky mi pořád po nějákém čistícím programu odešla virtuální mechanika v alcoholu. Počítač normálně fičí až na tydle věci.
Nejde Daemon odinstalovat ani přes Revo uninstal?
Zkuste ještě odinstalovat DAemon a alcohol, pak použijte program SPDT a nainstalujte alcohol znovu.
Stáhněte SPTD http://www.duplexsecure.com/en/downloads
-vyberte verzi podle svého operačního systému. SPTD for Windows (32 bit) nebo (64b)
-uložte na plochu a spusťte
- zvolte možnost Uninstall
- restart PC
Zkuste ještě odinstalovat DAemon a alcohol, pak použijte program SPDT a nainstalujte alcohol znovu.

-vyberte verzi podle svého operačního systému. SPTD for Windows (32 bit) nebo (64b)
-uložte na plochu a spusťte
- zvolte možnost Uninstall
- restart PC
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Nejde odinstalovat jak alcohol tak i daemon. SPDT sem tam vůbec neměl. Nezobrazuje se ani jeden program ve startu a ani v C-cleaneru. A revo je co? 

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!