Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Mám v počítači asi vir.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Mám v počítači asi vir.
Dobře.. Screen bohužel logicky udělat nemohu, takže to zítra ofotím digitálem..
Potřeboval bych vědět, co mám změnit.. Zítra se do toho zkusím trochu více pustit.
Potřeboval bych vědět, co mám změnit.. Zítra se do toho zkusím trochu více pustit.
Když zmáčknu F8, mám tam toto :
Please select boot device :
1st Floppy drive
HDD:PM - ST3320620AS
CDrom:SM:ASUS DRU - 2014S1T
Co z toho mám dát??
Please select boot device :
1st Floppy drive
HDD:PM - ST3320620AS
CDrom:SM:ASUS DRU - 2014S1T
Co z toho mám dát??
na okamih vstupim aj ja
mas stastie - Tvoj PC ma cez F8 boot priority - takze nemusis uz riesit ziadny BIOS
vlozis do CD mechaniky medium - zvolis CDrom:SM:ASUS DRU - 2014S1T a nastane boot z CD - ako doporucil naughty

mas stastie - Tvoj PC ma cez F8 boot priority - takze nemusis uz riesit ziadny BIOS

vlozis do CD mechaniky medium - zvolis CDrom:SM:ASUS DRU - 2014S1T a nastane boot z CD - ako doporucil naughty
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
zkusím to
Snad není chyba na CD
Snad není chyba na CD
Hmm, tak už fakt nevím.. Zapl jsem PC , dal F8, Ten ASUS, dal tam CD, restartoval a žádná změna.. V čem je chyba ??? 

Zdravím ve spolek.Mám asi stejný problém s otcovým Pc.Win Xp chce přihl.nick a heslo,píše to okolo v nějaké marťanštině(nesmyslné znaky).Nejde nastartovat v žádném režimu ani kofiguraci.
vždy to skočí zpět na start winů a opět k nicku a heslu.Připojil jsem HD k svému PC,nastartoval svůj system a ten disk projel antivirem Mwav, našel tam nějaké breberky,vyčistil,ale dělá to dále.Je jiná možnost než zálohovat data a reinstal winů?Předem děkuji.
vždy to skočí zpět na start winů a opět k nicku a heslu.Připojil jsem HD k svému PC,nastartoval svůj system a ten disk projel antivirem Mwav, našel tam nějaké breberky,vyčistil,ale dělá to dále.Je jiná možnost než zálohovat data a reinstal winů?Předem děkuji.
Naughty, neobjeví se tam nic, ale na CD ten erd mám.Erd 50..
Pořád si říkám, jestli neni chyba na CD..
Pořád si říkám, jestli neni chyba na CD..
Hned se mrknu..Chvilku to bude trvat, protože tento počítač je opravdu starý a pomalý.
Tak.. Já jsem si radši koupil nové CD k PC..
Takže postup :
Zapnu DeepBunner , dám Burn ISO image , Za "Obraz" kliknu na ... , najdu si erd50, a dám Zapsat ISO.. Po zaznění tonu, že je akce hotová vyndám CDz CDRomky .
Zapnu PC, dám f8 , 3. možnost - ... ASUS..
Na PC začne blikat podržítko ( _ ) .. Počkám, a až se začnou načítat data a CD vložím do PC..
Když bych toto udělal dobře, měla by se tam objevit Naughtym zmiňovaná tabulka, že??
Takže postup :
Zapnu DeepBunner , dám Burn ISO image , Za "Obraz" kliknu na ... , najdu si erd50, a dám Zapsat ISO.. Po zaznění tonu, že je akce hotová vyndám CDz CDRomky .
Zapnu PC, dám f8 , 3. možnost - ... ASUS..
Na PC začne blikat podržítko ( _ ) .. Počkám, a až se začnou načítat data a CD vložím do PC..
Když bych toto udělal dobře, měla by se tam objevit Naughtym zmiňovaná tabulka, že??
Huráá..
Mám tam tu tabulku, co Naughty psal.
Co mám dát???
Něchci nic zkazit.
Mám tam tu tabulku, co Naughty psal.
Co mám dát???
Něchci nic zkazit.
Už to fachčí..
Děkuju..
Kdyby byly nějaké chyby, napíšu to sem.. Teď se mi tam datuje nějaká tabulka, tak jí nechám dojet.
Děkuju..
Kdyby byly nějaké chyby, napíšu to sem.. Teď se mi tam datuje nějaká tabulka, tak jí nechám dojet.
Je tam tabulka - s Daty : C:/WIDNWOS/system32/cdm.axe
Nabíhají v ní data.. Mám je nechat??
Také bych se chtěl zeptat na nějaký Antivir, který bych si mohl stáhnout.. Jinak mám kdyžtak ten vir uložený, kdyby ho někdo chtěl (nevím na co), mohu ho poslat, ale nedoporučuji ho otevírat ...
Nabíhají v ní data.. Mám je nechat??
Také bych se chtěl zeptat na nějaký Antivir, který bych si mohl stáhnout.. Jinak mám kdyžtak ten vir uložený, kdyby ho někdo chtěl (nevím na co), mohu ho poslat, ale nedoporučuji ho otevírat ...

Asi m i to obnovuje data.
Ach jo, chce to nějaké CD, které má můj IT který PC sestavil..