Mám v počítači asi vir.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Mám v počítači asi vir.
Dobrý den.
Stahoval jsem si z Uložto.cz jeden program na výrobu spray loga do jedné hry a bohužel jsem asi stáhl vir.
Vypl se mi počítač a nejde se mi přihlásit - Mám v počítači heslo, ale jakoby ho někdo změnil.. Vůbec nevím, co mám dělat.. Mohl by mi prosím někdo poradit??
Děkuji, Vojta .
Stahoval jsem si z Uložto.cz jeden program na výrobu spray loga do jedné hry a bohužel jsem asi stáhl vir.
Vypl se mi počítač a nejde se mi přihlásit - Mám v počítači heslo, ale jakoby ho někdo změnil.. Vůbec nevím, co mám dělat.. Mohl by mi prosím někdo poradit??
Děkuji, Vojta .
Re: Mám v počítači asi vir.
Windows ??
Já nevím co to je, promiň.. V počítačích se nevyznám.
Já nevím co to je, promiň.. V počítačích se nevyznám.
Jo, aha.. XP ... Windows XP..
Promiň, já nejsem zrovna nejmodernější člověk
Ale potřeboval bych to rychle opravit.. Mám WIndows XP, přihlašovací nick Administrator, a heslo žádné.. Jen jsem klikl na ok.
Promiň, já nejsem zrovna nejmodernější člověk
Poradil by mi tedy prosím někdo postup??
Vůbec netuším, co s tim, když se nemůžu dostat do počítače..
Vůbec netuším, co s tim, když se nemůžu dostat do počítače..
- stell
- VIP in memoriam

- Místo/Bydliště: SK-REVUCA
- Kontaktovat uživatele:
zdravim
Buď trpezlivý.
Kolega urcite ti napise ako dalej.
Mozes dovtedy vyskusat poslednu znamu konfiguraciu,,pri starte mackat F-8 a v menu zvol posledna znama konfiguracia[enter]
Buď trpezlivý.
Kolega urcite ti napise ako dalej.
Mozes dovtedy vyskusat poslednu znamu konfiguraciu,,pri starte mackat F-8 a v menu zvol posledna znama konfiguracia[enter]
Děkuji, zkusím to..
No, určitě budu čekat.
No, určitě budu čekat.
Co mám v té poslední známé ... dát??
Je tam :
Windows recovery Console
Windosws XP Profesional
Co mám dát?
Je tam :
Windows recovery Console
Windosws XP Profesional
Co mám dát?
Bohužel nic.. Pořád to nefunguje.
- stell
- VIP in memoriam

- Místo/Bydliště: SK-REVUCA
- Kontaktovat uživatele:
precitaj sukromnu spravu,,kolega Naughty ti uz napisal,,a len kludne pokracuj tak ako ti napisal.
Asi nemám NERO, kde si to můžu BEZPEČNĚ stáhnout?
Dobře.. Snad mám i správé CD.
Co mám v Neru doplnit do Company a serial no.:??
Nevím, co tam mám napsat.
Jo, dobře.. zkusím to.

Přispějete na provoz fóra?