Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Za ten soubor se teda omlouvám, ale combofix ho označil za driver bez souboru, proto jsem ho mazala .
Jak to vypadá s počítačem? Ještě bych ráda provedla sken na rootkity
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Ten RAR v C: jsem smazal. Udělal bych to hned, ale jak říkám, neviděl jsem ho,
Aha, výborně, špatně jsem četl. MBAM jsem nechal smazat dvě položky v registrech.
Aktuální stav: Vidím tři změny. V exploreru už jde nahodit zobrazování skrytých souborů (thumb up), web eset.cz už jsem otevřel (two thumbs up, uvidím co jinde), v trayi mi přibyla hláška o vypnutým firewallu a aktualizacích.
Hláška o poškozeném boot.ini zůstala. Můžu ho nějak rekonstruovat?
odinstalujte všechny virtuální jednotky (Daemon nebo alcohol)
Stáhněte SPTD http://www.duplexsecure.com/en/downloads
-vyberte verzi podle svého operačního systému. SPTD for Windows (32 bit) nebo (64b)
-uložte na plochu a spusťte
- zvolte možnost Uninstall
- restart PC
- spusťte gmer
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Jiří Havel
prosím přečtěte si sz .
A byla bych ráda, kdyby jste mi nelezl do topiců, pokud máte nějaký dotaz, problém, či připomínku, napište mi to do sz . Děkuji
http://www.duplexsecure.com/en/downloads mi nejde otevřít. Že by byl problém zpátky?
(připomínám, že můj problém s nedostupností stránek vůbec nemusí s virem souviset)