Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Kontrola logu, vir, spravce systemu zakazan, regedit zakazan

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lyso
Návštěvník
Návštěvník

Kontrola logu, vir, spravce systemu zakazan, regedit zakazan

#1 Příspěvek od Lyso »

Zdravim,
prosim potreboval bych pomoct, behem dneska se mi do PC dostal nejaky vir a ne a ne se ho zbavit, skousel jsem i combofix jen ma to jeden hacek a to ten ze kdyz se spoustim do stavu nouze v jakemkoli rezimu ( v siti, MS DOST ) tak mi to nacita konfiguracni soubory a spadne, takze podle meho nazoru ten vir nejak zabranil systemu nouze. Kdyz jsem spustil combofix z normalniho rezimu tak uz jsem videl jenom jestli mam odesilat spravu o padu aplikace ...
Dalsi vec kterou jsem si vsiml je ze nemuzu pouzivat Spravce zarizeni, kdyz jsem ho chtel povol pres regedit, zjistil jsem ze ani ten nefunguje.
Zajmava vec je taky ta, ze kdyz spustim hijackthis, a dam log zkontrolovat na hijackthis.cz, tak se mi to sekne prave u ctfrmon.exe, abych zjistil u ceho se to seka tak jsem si prenesl log na jiny PC.

Prikladam zde log z hijackthis a byl bych rad kdyby mi nekdo pomohl, predem dekuji :)

Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 21:01:49, on 22.1.2009
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16762)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE
C:\Program Files\Google\Update\GoogleUpdate.exe
C:\WINDOWS\system32\bsh\bin\bash.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\Microsoft SQL Server\90\Shared\sqlwriter.exe
C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindServiceAE.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\bsh\bin\ssh.exe
C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe
C:\WINDOWS\Mixer.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\Program Files\Mozilla Firefoxx\firefox.exe
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\wingsdx.exe
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\hvbnms.exe
C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\winqogug.exe
C:\QIP Infium JadrisPack\infium.exe
C:\Documents and Settings\Administrator\Plocha\hijackthis.exe

F2 - REG:system.ini: Shell=
O4 - HKLM\..\Run: [SiSUSBRG] C:\WINDOWS\SiSUSBrg.exe
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [Cmaudio] RunDll32 cmicnfg.cpl,CMICtrlWnd
O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools-1033] "C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" -lang 1033
O4 - HKLM\..\Run: [C-Media Mixer] Mixer.exe /startup
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - Startup: ctfmon.exe
O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1
O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\bonjour\mdnsnsp.dll
O11 - Options group: [INTERNATIONAL] International*
O18 - Protocol: ms-help - {314111C7-A502-11D2-BBCA-00C04F8EC294} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Help\hxds.dll
O21 - SSODL: WPDShServiceObj - {AAA288BA-9A4C-45B0-95D7-94D524869DB5} - C:\WINDOWS\system32\WPDShServiceObj.dll
O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service (aawservice) - Lavasoft - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe
O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe
O23 - Service: ##Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762## (Bonjour Service) - Unknown owner - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe (file missing)
O23 - Service: .NET Runtime Optimization Service v2.0.50215_X86 (clr_optimization_v2.0.50215_32) - Unknown owner - C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50215\mscorsvw.exe (file missing)
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe
O23 - Service: SQL Server (SQLEXPRESS) (MSSQL$SQLEXPRESS) - Unknown owner - C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Binn\sqlservr.exe" -sSQLEXPRESS (file missing)
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
O23 - Service: PsExec (PSEXESVC) - Unknown owner - C:\WINDOWS\PSEXESVC.EXE (file missing)
O23 - Service: StarWind AE Service (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindServiceAE.exe

btw: skousel jsem to regedit disable fixnout ale porad se mi to tam vracelo

furmi
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: Kontrola logu, vir, spravce systemu zakazan, regedit zakazan

#2 Příspěvek od furmi »

zdravím,
tak zkusíme něco na něho :wink:
klikněte na MBAM v mém podpise NIC NEMAŽTE log tady,
RSIT Ccleaner SDFix MWAV SaS CureIT MBAM SVI

v případě nutnosti mě kontaktujte na furmi@forum.viry.cz

Bakarda
Návštěvník
Návštěvník

Re: Kontrola logu, vir, spravce systemu zakazan, regedit zak

#3 Příspěvek od Bakarda »

Měl jsem ten samý problém a ten program mi pomohl.
Děkuji za radu

motji
VIP
VIP

Re: Kontrola logu, vir, spravce systemu zakazan, regedit zak

#4 Příspěvek od motji »

Bakarda píše:Měl jsem ten samý problém a ten program mi pomohl.
Děkuji za radu
Hezké odpoledne :)
Pokud máte s počítačem nějaký problém, založte si prosím vlastní topic a vložte do něj log ze Rsitu.

U mbamu nedoporučujeme mazat nalezené soubory bez předchozí konzultace zde, protože občas má falešné detekce a maže, co nemá.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět