Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Dobrý večer, záskok za kolegu
jak to vypadá s počítačem?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
-Podle návodu nainstalujte a proveďte sken
-co najde nechejte léčit, mazat
-sken může trvat několik hodin
-vložte zde log z výsledky
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
1) vyzkouseno, ale ted jsem zkusil proskenovat a smazat bez toho abych byl pripojen k routeru. vse probehne v poradku, ale ve chvili, kdy se pripojim, je vse pri starem.
2) LANkem jen 1, ale pres WiFi se stridave pripojuji 2 notebooky.
3) Minimalne jeden z tech 2 ano.