Potřeboval bych poradit ohledně problému s grafickou kartou.. + odemknutí dat na HDD.
takže problém č. 1: Během práce na PC se mi stává že mi začne mizet kurzor.. problikávat obrazovka.. a 1x 2x za den se stane že přez obrazovku naskočí ruzně zbarvené pruhy.. a počítač se po chvíli restartuje.. ale teplota před pádem nepřesahuje 35° a utitla od ati hlásí i 0% vytížení.. nepomohla ani aktualizace všech ovladaču v PC (spíš se to zhoršilo..) název graf. karty uvedu níž.
problém č. 2 : z bývalého PC (3 roky stary stroj) sem demontoval HDD a připojil ho k novému PC (HDD obsahuje potřebné věci..) abych si je přetáhl. Všechno pokračovalo normálně až do té doby.. kdy sem si chtěl přenést určitá data která sem měl na ploše svého profilu ve starém PC... Při pokusu o vstup do složky učtu (v doc. and settings) mi to vyhodí hlašku "Acces Violation" a tím to hasne.. na netu sem nikde nenašel jak by se to dalo obejít (testoval sem i nějaky unlocker.. ale žadny vysledek..) proto vás prosím o radu jak by se to dalo obejít.. díky.
PC:
CPU: AMD Phenom II X6 1090T
RAM: 3x 1GB 1333Mhz - Kingston
Matherb.: Gigabyte 790FXT A-UD5
Grafik.: HD 5670 - 1GB DDR5
Zdroj: DF 530WGT - Dragon Force
- Předem díky všem za pomoc.