Dobrý den,
dnes jsem chtěla nainstalovat originální hru Resident Evil 5, spustila jsem instalaci a ta běžela do 3/4 instalace, pak se to seklo a já to musela přerušit. Jelikož se už něco naistalovalo a nechtělo mi to povolit novou instalaci, dala jsem vymazat přes Ccleaner ty naistalovaný části a udělala opravu registrů. Nyní už to nejde vůbec spustit, navíc se mi sekne pc tak, že nejde ani zrestartovat a já ho musim vypnout na "tvrdo". Pěkně jsem to zkonila a nevím co teď. Nejspíš budete chtít po mě log, ale nevím který vám udělat. Prosím pomozte.
Děkuji
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Tak, obnova systému hotova. Teď to skusim znovu nainstalovat. Máte nějakou radu co dělat když se mi to znovu sekne někde v půlce? Abych to už tak nepodělala.
pupinek píše:Tak, obnova systému hotova. Teď to skusim znovu nainstalovat. Máte nějakou radu co dělat když se mi to znovu sekne někde v půlce? Abych to už tak nepodělala.
My nejsme odborníky na hry, jsme bezpečnostní fórum. Na hry existují specializovaná fóra (viz Google). Před instalací bych se na některém z nich zeptal, čím může být problém způsoben. Obecný postup při chybě v instalaci je buď ten, co jste právě provedla, případně pak ruční vyčištění registry (práce na několik hodin). Přeji hodně úspěchů!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Omlouvám se že jsem vám sem vložila toto téma......
Omlouvat se nemusíte, pokud můžeme, poradíme. Oblast her je ale natolik různorodá, že přesnou odpověď na otázku z této oblasti IT může dát jen ten, kdo se tím zabývá. Nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.