Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Preventivka
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Preventivka
Tak po větším pročištění WIN 7 Managerem PC šlape skvěle, procesor nic nevytěžuje, RAM na necelejch 700 Mb, fixnutí všeho porběhlo, včetně fixu win update, ovladače na myš smazány a nechány načíst nové, ale přesto pořád přesně každé druhé zapnutí pc ( a je jedno jestli po restartu, nebo tvrdém zapnutí) nejde myš, jinak pc běží, a co se týče win update, tak taky nejde, chjo, vystřižrek chyby v příloze 

- Přílohy
-
- Výstřižek.PNG
- (185 KiB) Staženo 136 x
Aktualizace zprovozni dle tohoto http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... r-800B0100 ci dle tohoto http://www.simplehelp.net/2008/07/06/ho ... -800b0100/
tak na ty první stránky jsem narazil asi o 5 minutek dříve, nepomohlo to, když jsem stáhnul a spustil nástroj připravenosti tak mi to řeklo že ho už mám nainstalovanej
, PODLE DRUHÝ STRÁNKY JSEM MĚL VYPNOUT windows firewall, ale ten je vyplej pořád, páč je eset firewall
v příloze další zajímavost

v příloze další zajímavost
- Přílohy
-
- Výstřižek1.PNG (44.09 KiB) Zobrazeno 1702 x
koukám, že jsem si naběhl do pěkně pekelný situace, vůbec už nevím co zkusit, chjo 

Kdyz si hrajes tak se nediv...tohle uz ale asi neni tema pro tohle forum
zkus zalozit topic v OS a utilitach, treba tam nekdo poradi...tady jsme daly PC do poradku co se haveti tyce...Kdyztak tam napis a odkaz sem ze zde byla havet lecena...Pokud budes experimentovat, tak skoncis u reinstalu 

mno já si ale nehraju, jenom se divím
s reinstalem pomalu začínám počítat, teda respektive oprava windows, jestli to půjde
co se dá dělat, každopádně děkuju za pomoc s odstraňováním havěti, aspoň že ta už tam nejní žádná

ha
sice nevim přesně jak (pomohl ten příkaz co jsem ti posílal v SZ), ale problém s aktualizacema a myškou vyřešen, pc teď jede na plný obrátky yes

Nooo tak to je super zprava, ja to rikam ze do N se hodis