Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Preventivka

Patříte mezi Vzorné návštěvníky? Pak je tato sekce pro vás.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
gugacka
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Preventivka

#31 Příspěvek od gugacka »

Tak po větším pročištění WIN 7 Managerem PC šlape skvěle, procesor nic nevytěžuje, RAM na necelejch 700 Mb, fixnutí všeho porběhlo, včetně fixu win update, ovladače na myš smazány a nechány načíst nové, ale přesto pořád přesně každé druhé zapnutí pc ( a je jedno jestli po restartu, nebo tvrdém zapnutí) nejde myš, jinak pc běží, a co se týče win update, tak taky nejde, chjo, vystřižrek chyby v příloze :cry:
Přílohy
Výstřižek.PNG
(185 KiB) Staženo 136 x

vyosek
VIP
VIP

#32 Příspěvek od vyosek »

"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

gugacka
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#33 Příspěvek od gugacka »

tak na ty první stránky jsem narazil asi o 5 minutek dříve, nepomohlo to, když jsem stáhnul a spustil nástroj připravenosti tak mi to řeklo že ho už mám nainstalovanej :) , PODLE DRUHÝ STRÁNKY JSEM MĚL VYPNOUT windows firewall, ale ten je vyplej pořád, páč je eset firewall

v příloze další zajímavost
Přílohy
Výstřižek1.PNG
Výstřižek1.PNG (44.09 KiB) Zobrazeno 1702 x

gugacka
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#34 Příspěvek od gugacka »

bohužel cbs log mi říká, že nemám právo ho otevřít :(

gugacka
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#35 Příspěvek od gugacka »

koukám, že jsem si naběhl do pěkně pekelný situace, vůbec už nevím co zkusit, chjo :?:

vyosek
VIP
VIP

#36 Příspěvek od vyosek »

Kdyz si hrajes tak se nediv...tohle uz ale asi neni tema pro tohle forum :o zkus zalozit topic v OS a utilitach, treba tam nekdo poradi...tady jsme daly PC do poradku co se haveti tyce...Kdyztak tam napis a odkaz sem ze zde byla havet lecena...Pokud budes experimentovat, tak skoncis u reinstalu :roll:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

gugacka
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#37 Příspěvek od gugacka »

mno já si ale nehraju, jenom se divím :lol: s reinstalem pomalu začínám počítat, teda respektive oprava windows, jestli to půjde :( co se dá dělat, každopádně děkuju za pomoc s odstraňováním havěti, aspoň že ta už tam nejní žádná :worship: :closed:

gugacka
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#38 Příspěvek od gugacka »

ha :James008: sice nevim přesně jak (pomohl ten příkaz co jsem ti posílal v SZ), ale problém s aktualizacema a myškou vyřešen, pc teď jede na plný obrátky yes :evil: :P :closed: :offtopic:

vyosek
VIP
VIP

#39 Příspěvek od vyosek »

Nooo tak to je super zprava, ja to rikam ze do N se hodis :)

Odpovědět