Mno jediný kdo to dělá poctivě a komu věřím Matousec - Transparent security http://www.matousec.com/projects/window ... /links.phpradek178 píše:Ja jsem na w7 64b, na kterym ma mit KIS problemy. Mam ho na dvo upc se stejnym systemem a na jednom jede lip.Čarls píše:Osobně zustávám u 2009 mam Xp a co jsem zkoušel vyšší verze moc mi vadila nemožnost hrat si a rozdělovat do složek jednotlivá pravidla ve 2010 to řešil jeden neoficialní skin.
Prostě zůstávám u 2009 asi jako můj kámoš který nedá dopustit na ještě nižší verzi.
Pokud přejdu na Windows7 tak to vidím na Nis nebo Kasperský antivir a extra firewall
Jaky pravidla myslis? 2011 uz to ma skoro jako 2009, pokud si na ni jeste vzpomenu. Jak vydaji CF1, melo by to byt bez problemu.
JInak jsem ale videl video na YT a proti 2011 sel CIS 4.1 a celkem KIS rozdrtil, druha vec je, jak opravdu ten clovek vybiral soubory k infekci. Na druhou stranu jsem si ale vsiml, ze to je moderator Comoda, coz znaci dve moznosti. Bud je zaujatej a umyslne vybral vzorky vyhovujici CIS nebo opravdu vybral nahodne a KIS selhal.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
KIS 2011 full, zkusenosti, spotreba RAM...
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: KIS 2011 full, zkusenosti, spotreba RAM...
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA
SENECA
To ja taky, ale i tam je Comodo lepsi a o dost, ale porad zustavam u KIS. Zkus se na to podivat, jestli te to zajima http://forums.comodo.com/news-announcem ... 353.0.html a hned v prvnim threadu jsou linky. Sam vim z vlastni zkusenosti, ze COmodo toho hlida vic a Sandbox u KIS je uplne jinak funkcni nez u CIS.
Sandbox nepoužívám mám Acronis True Image Home a v něm je Funkce Try & Decide kterou používám raději sice je Pc pomalejší ale je dokonalý a navíc pokud zkouším programy nezaseru si registry a pod.
Mno a nelezu kam nemám takže Kasperský za celou dobu co je na pc cca 10 zasahoval že je stránka nakažena
U dcery je Avast a comodo 2 cca 3 roky bez problémů
Mno a nelezu kam nemám takže Kasperský za celou dobu co je na pc cca 10 zasahoval že je stránka nakažena
U dcery je Avast a comodo 2 cca 3 roky bez problémů
SENECA
SENECA
No to sice jo, ale u Comoda Sandbox hodi do sandboxu soubor, ktery se mu nelibi. KIS tohle nema, to je to, o cem jsem mluvil. Na spusteni prohlizece nepotrebuju Sandbox od KISu, na t je mnohem lepsi Sandboxie nebo Returnil a zkouset muzes do aleluja a nic ti pc nezpomaluje.
Na spuštění prohlížeče sem toto nikdy nepotřeboval a doufám potřebovat nebuduradek178 píše:No to sice jo, ale u Comoda Sandbox hodi do sandboxu soubor, ktery se mu nelibi. KIS tohle nema, to je to, o cem jsem mluvil. Na spusteni prohlizece nepotrebuju Sandbox od KISu, na t je mnohem lepsi Sandboxie nebo Returnil a zkouset muzes do aleluja a nic ti pc nezpomaluje.
Zdravý rozum a neklikat na každou blbost je to nejdůležitější
Osobně nezavrhuji pro ty co neví co si mohou dovolit a vubec tam kde jsou děti je tot dost duležité pomůže jim to ochránit PC

SENECA
SENECA
Ja to taky nepotrebuju ke spusteni prohlizece. Prece jsem to tam psal. I kdyz by se to nekdy hodilo. Jsou veci, na ktery ti zdravej rozum nepomuze, pbzvlast pokud narazis na legalnim webu treba na nejakyho smejda nebo kuprikladu ted, co mel problem Adobes PDF. Muzes to omezit, ale pokud nahodou na neco spatny narazis, nemas sanci jen s rozumem neco zachranit. To ale urcite vis. Proste pro me to zatim uzavru s tim, ze KIS mam rad a dam mu jeste nejakou sanci do doby, nez bude CF1, pokud se nepochlapi. Pujde z disku. Necham si jen AV a vezmu k nemu Comodo.
Zabředli jsme někam kam jsme přímo nechtěli
Kdo má nainstalovaný Kis 2011
Uvítal bych nějaké Obr. a popis rozdílů o proti 2010
Co vám na něm vadí a co nevadí
Osobně budu zkoušet až vyleze 2011 v Cz důvod bude už vyšší verze a bude to tak i pro ty co anglinu neumí
Navíc bude tu i možnost konzultovat přímo s českou podporou což je plus.Zatím jsem měl s českou podporou vždy jen velice dobré zkušenosti.
http://www.kaspersky.cz/pages/kontakty

Kdo má nainstalovaný Kis 2011
Uvítal bych nějaké Obr. a popis rozdílů o proti 2010
Co vám na něm vadí a co nevadí
Osobně budu zkoušet až vyleze 2011 v Cz důvod bude už vyšší verze a bude to tak i pro ty co anglinu neumí
Navíc bude tu i možnost konzultovat přímo s českou podporou což je plus.Zatím jsem měl s českou podporou vždy jen velice dobré zkušenosti.
http://www.kaspersky.cz/pages/kontakty
SENECA
SENECA