Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Microsoft Security Essentials
Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
-
- Návštěvník
Re: Microsoft Security Essentials
Tak jsem o krok dál,ale zase náraz - program nainstalován,ale vyskočila tabulka,že byl zakázán - kvůli nezdařenému ověření pravosti - při instalaci už to ověřovalo a úspěšně a když dám na tabulce Přejít online a vyřešit problém, dostanu se k dalšímu Ověření pravosti na jejich stránkách a opět úspěšně,ale program Security si to porád nemyslí.
-
- Návštěvník
No s tímhle už mě bohužel nic nenapadá. Instaloval jsem MSE na několik počítačů se systémem Windows XP a nikde jsem podobný problém nezaznamenal. Zkuste si ale pročíst toto fórum http://social.answers.microsoft.com/For ... 5910633110 kde se tento problém řeší. Je tam tuším i nějaký návod...
-
- Návštěvník
Dík,ale bohužel angličtina není moje hobby,takže tam z toho moc nechápu.
-
- Návštěvník
Zkuste http://translate.google.cz/ není to sice ideální, ale lze s ním pochopit hodně... zkopírujete celou adresu stránky a normálně ji vložíte do překladače - přeloží Vám to celou stránkusedm.i.kraska píše:Dík,ale bohužel angličtina není moje hobby,takže tam z toho moc nechápu.
-
- Návštěvník
Díky moc za ten odkaz na překládání - je to super. Zabezpečení u Data.dat nemám,ale v Nouzovém režimu jsem se přihlásila jako Administrátor a né přes svůj účet správce počítače a tam si nastavila oprávnění ke všemu. Ale nic to nezměnilo na ověřování pravosti systému. To ověřování trvá minuty u toho antiviru a prý nepravý,on-line u Microsoftu to trvá vteřiny a hlásí to legální XP.Tak nevim kde co ještě udělat.
-
- Návštěvník
Jen mě ještě napadá, jestli máte nainstalovány všechny ty aktualizace Windows s názvem Genuine Advantage (možná to píšu špatně) ale prostě něco podobného. Nebo má ta aktualizace název Nástroj pro ověření pravosti systému... zkuste se podívat do Windows Update, jestli ji tam nemáte jako volitelnou a nainstalovat ji. Pokud ji ale máte, bohužel mě už nic dále nenapadá
možná jen nějaký už "načatý" systém. Doufám, že ty Win XP jsou již se Service Packem 3...

-
- Návštěvník
Spustite si overovanie pravosti Windowsov online na stránke MS: http://www.microsoft.com/genuine/
(pravdepodobne si pri tom budete musieť po vyzvaní nainštalovať prvok ActiveX).
Keď váš systém prejde touto online validáciou, už by ste namali mať problémy s MSE.
Peter
(pravdepodobne si pri tom budete musieť po vyzvaní nainštalovať prvok ActiveX).
Keď váš systém prejde touto online validáciou, už by ste namali mať problémy s MSE.
Peter
-
- Návštěvník
Na tuto adresu odkazuje sám ten antivir a tam vše proběhne rychle a s výsledkem Legálního Xp. SP mám 3 - na ty aktualizace se podívám,jinak se mi to aktualizuje automaticky.Výchozí prohlížeč mám Mozilla Firefox 3.6.3, ten by měl být podporován k ověření,jak tam píšou.
- Přílohy
-
- M.jpg (36.89 KiB) Zobrazeno 5017 x
-
- Návštěvník
Ak nepomohlo toto, mám pre vás jeden článok, ktorý rieši presne váš problém.
Je ale v angličtine, a vyžaduje isté skúsenosti so systémom.
Tiež by som vám doporučil preložiť si ho cez google translate.
http://www.mydigitallife.info/2010/03/2 ... ion-error/
Držím palce,
Peter.
Je ale v angličtine, a vyžaduje isté skúsenosti so systémom.
Tiež by som vám doporučil preložiť si ho cez google translate.
http://www.mydigitallife.info/2010/03/2 ... ion-error/
Držím palce,
Peter.
-
- Návštěvník
Tak děkuji všem,už mám hotovo. 

-
- Návštěvník
Ještě mám dotaz jaké další programy používat společně s Microsoft Security Essentials na ochranu PC. Dříve jsem měla Aviru,Kerio a Spyware Terminátor.
Zdravim,
moje doporuceni je pridat firewall (Sunbelt Kerio nebo Zone Alarm) a Spyware Terminator.
Vic netreba.(Krome zdrave obezretnosti pri surfovani a praci s emailem.)
moje doporuceni je pridat firewall (Sunbelt Kerio nebo Zone Alarm) a Spyware Terminator.
Vic netreba.(Krome zdrave obezretnosti pri surfovani a praci s emailem.)
Autoruns + HitmanPro + UPM + Avenger + GMER + OTM + AVPTool + RSIT + RootRepeal
________________________________________________________________________________________
AKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!!
ZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!!
NEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU!

Já používám Visťácký FW a používal jsem WinDefender, ten se ale instalací MSE vypnul, protože MSE rezidentní ochranu před spyware obsahuje, tak nevidím důvod pro další spyware rezidenty, které jen zpomalují PC. Jedu tak už přes půl roku a zatím bez infekce a havěti. Občas projedu PC Malwarebytes a CCleanerem. Malwarebytes ale stejně nikdy nic při tomto zabezpečení nenašel, tak jen občas projedu PC spíše pro své uklidnění. Samozřejmě platí pravidlo o používání mozku při surfování na vlnách interrnetu
.
Je to můj způsob, který nikomu nevnucuji, ale samozřejmě možnost otěhotnění se zmenší natažením dvou prezervativů na jeden penis a nejlepší by bylo, kdyby ještě partnerka používala danu a HA. Otázkou je, jestli by to bylo ještě o sexu
:):)
Pěkný den všem a bez infekce.

Je to můj způsob, který nikomu nevnucuji, ale samozřejmě možnost otěhotnění se zmenší natažením dvou prezervativů na jeden penis a nejlepší by bylo, kdyby ještě partnerka používala danu a HA. Otázkou je, jestli by to bylo ještě o sexu

Pěkný den všem a bez infekce.
-
- Návštěvník
Já se rozhodně připojuji k názoru uživatele Maxova. Pokud nepotřebuje uživatel do ničeho "šťourat", sledovat kam se PC a programy připojují, bohatě mu pro bezpečnost stačí integrovaný firewall ve Windows. Další Anti-Spyware program je také zbytečný. Možná na občasné projetí něco zkusit nainstalovat, ale rozhodně ne nic s rezidentní ochranou, když MSE v sobě obsahuje i Windows Defender. Další jakýkoli program s rezidentní ochranou je pak už jen tvůrcem různých problémů a zpomalování. Navíc uživatelka výše mi připadá jako počítačově zdatná a rozumná osoba (když si jen s drobnou pomocí vyřešila tento problém) a pochybuji že je to nějaká "na všechno klikačka" Za mě rozhodně postačí pouze MSE.
Můžu se zeptat jak se podařilo problém vyřešit? Děkujisedm.i.kraska píše:Tak děkuji všem,už mám hotovo.