Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Zamrznutí obrazovky

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamrznutí obrazovky

#16 Příspěvek od Rudy »

Pak nezbývá, než vyzkoušet kartu v jiném PC. Vše nasvědčuje hardwarové chybě (gr. karta, řadič slotu a pod.).
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

-xawier-
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od -xawier- »

Jen je mi divné že když reinstaluji windowsy, tak vše jde jak mám do doby než restartuji pc.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

-xawier- píše:Jen je mi divné že když reinstaluji windowsy, tak vše jde jak mám do doby než restartuji pc.
Mně taky, dosud jsem se s tím nesetkal. Zvážím-li ale všechny informace, nenapadá mne nic jiného.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#19 Příspěvek od mahajana »

-xawier- píše:Jen je mi divné že když reinstaluji windowsy, tak vše jde jak mám do doby než restartuji pc.
Ahoj všem :)
Prosimte muzes napsat a jakou kartu se presne jedna?
a jake ovladace instalujes verze ciselko

Jinak jen tak bokem pokus-omyl
1.vyndej grafickou kartu ze slotu a zase vsun
2. resetuj BIOS na desce (vytahni baterku)

-xawier-
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od -xawier- »

mam NVIDIA GeForce 8800 GT, ovladace z http://www.nvidia.com/Download/index5.aspx?lang=en-us

kartu jsem mel venku na vycisteni, ale nic mi to nepomohlo
bios se mi resetovat nechce, bojim se toho ze bych ho zase nenahodil

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#21 Příspěvek od mahajana »

-xawier- píše:mam NVIDIA GeForce 8800 GT, ovladace z http://www.nvidia.com/Download/index5.aspx?lang=en-us

kartu jsem mel venku na vycisteni, ale nic mi to nepomohlo
bios se mi resetovat nechce, bojim se toho ze bych ho zase nenahodil
:o 1. osobne by sem ten bios resetoval a po startu PC ihned nastavil v nastaveni bude tam polozka (default--optimize default-nebo neco podobneho) v manualu k desce to tam bude napsane.Jinak veskere info o nastaveni BIOS je na internetu :) staci pouzit google

2.by sem postupne instaloval starsi verze ovladacu ke graficke karte zda to bude delat(po uninstalu ovladacu doporucuju pouzit jeste v nouzovem rezimu program Driver Sweeper http://www.guru3d.com/category/driversweeper/
tady link a vybrat typ karty+system--- dole najedou vsechny ovladace vcetne BETA http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us
PS:je tam dokonce nova beta-- GeForce/ION Release 256 BETA 257.15 testnul by sem ju-- potom jak nic tak by sem daval--WHQL 197.13---WHQL 196.21--a jako naposledy WHQL 195.62

3.test te karty v jinem PC----ve vasem PC test jine karty

-xawier-
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od -xawier- »

Tak jsem vyzkousel vsechno podle vas i se vsemi ovladaci, ale beze zmeny. Bohuzel nemam moznost vymeny graficke karty za jinou, takze to nevyzkousim. A jako nachval mi reklamace zkoncila asi pred 4mi mesici.

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#23 Příspěvek od mahajana »

-xawier- píše:Tak jsem vyzkousel vsechno podle vas i se vsemi ovladaci, ale beze zmeny. Bohuzel nemam moznost vymeny graficke karty za jinou, takze to nevyzkousim. A jako nachval mi reklamace zkoncila asi pred 4mi mesici.
hmm :( potom by sem osobne sel do neakeho servisu---v mem bydlisti je to ALFA a pozadal o test v cem je problem :)
no a potom pozadal zda nemaj podle toho co to bude(grafika--deska--ram--zdroj) neakej repasovanej kus hardwaru za par stovek a casem nahradil koupe noveho podle sebe :)

-xawier-
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od -xawier- »

njn budu muset, diky moc za rady.

mahajana
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#25 Příspěvek od mahajana »

Za všechny rádce není začObrázek