Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém se stránkou přetrvává

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
danatoma
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Problém se stránkou přetrvává

#1 Příspěvek od danatoma »

Přeji dobrý večer...
Tak jsem tady zase. Problém přetrvává.
Já ho vlastně nepopsala na začátku - nebo jo?
Tak pro jistotu ještě jednou:
=============
Po otevření Seznamu.cz (mám ho jako Domovskou stránku) se stránka zobrazí na pár vteřin a ukáže se okno s hláškou "v aplikaci IE došlo k problému a je třeba ji zavřít" Když odešlu zprávu o chybách, tak se mi zobrazí "Aplikace IE ukončila pokus o obnovení webové stránky. Tato stránka má zřejmě trvalý problém".
Tohle trvá asi 5 dní!!! Nic jsem neinstalovala. Prohnala jsem antivirákem, Ccleanrem, Regcleanrem, vymazala cookies, zálohy - nic se nezměnilo.
Zkoušela jsem místo IE8 připojení přes Mozzilu a je to stejné.
Na všechny ostatní stránky se dostanu. Přes oblíbené kde mám uloženy i "lide.cz" se dostanu na e-mail, ale pokud kliknu na seznam, tak se hláška ukáže znovu. Trvá to asi půl hodiny, pak už všechno funguje v pohodě.
Když PC vypnu a po nějaké hodině zapnu - všechno se opakuje.
=====================

Už nevím co s tím.
Znovu jsem projela MBAMem - důkladnou kontrolu a našel mi "ebayshortcuts.exe" - dala jsem do ignorace a pak i vymazala, restartovala, znovu projela a nikde nic nebylo.

Všechny stránky, které jsem zkusila uložit jako "Domovské" mi po kliknutí naskočí a fungují bez problému - jenom Seznam.cz NE!!!!

Už jsem z toho hodně otrávená.
Na Seznam.cz se mi nikdo neozývá...
Už jsem zkusila i restartovat router - také nepomohlo....

TomáškováDanica

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém se stránkou přetrvává

#2 Příspěvek od Caroprd111 »

Zdravím :)

Nezakládejte prosím duplicitní témata, pokračujte zde: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 13#p864213

Moderátory prosím o :lock:
Obrázek

danatoma
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od danatoma »

Díky, myslela jsem, že je lepší vložit jako nový dotaz. Už si dám pozor a zkopírovala jsem do původního dotazu...
Děkuji!
Danica Tomášková

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Caroprd111 »

OK :)
Obrázek

Zamčeno