Dobrý den, předem se omlouvám, pokud se tu již podobný problém řešil, nicméně najít obdobné téma se mi nepodařilo...
Na vedlejším PC AVG našlo trojského koně, byl snad zlikvidován a vše by tedy mělo běžet OK; bohužel však neběží. Jediný problém, na který jsem dosud narazil, je ten, že nejde spustit IE - zapnu, vypadá, že nabíhá a do pěti vteřin zmizí... Zkoušel jsem to i přes správce úloh - a reakce naprosto stejná.
Vzhledem k tomu, že se jedná o jediný tam přítomný prohlížeč, nevím ani, jak tam dostat RSIT pro vyjetí logu.
Děkuji všem za případné odpovědi!

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nelze spustit IE
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- 1danab
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nelze spustit IE
zdravím
zkuste z pc, které Vám funguje stáhnout instalační soubor Mozilla Firefox na flashku a z flashky nainstalujte na druhé pc

zkuste z pc, které Vám funguje stáhnout instalační soubor Mozilla Firefox na flashku a z flashky nainstalujte na druhé pc
Re: Nelze spustit IE
Moc díky za rady, vypadá to, že stačilo pohrozit jiným prohlížečem a i IE se vzpamatoval. Ještě jednou děkuji.