Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Dotaz admin

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lochna
Návštěvník
Návštěvník

Dotaz admin

#1 Příspěvek od Lochna »

Ahoj, chtěl bych se zeptat o čem je vlastně toto subforum(všehochut), většinou zde lidé řeší problémy s pc jak vostatních sobforech. A když se u objeví něco velmi offtopic, třeba když tak se to zamče. dekuji za odpoved

Martag.o.N
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Dotaz admin

#2 Příspěvek od Martag.o.N »

Nie som tu dlho, ale ja osobne to vnímam nejako takto:
Toto fórum je primárne určené na bezpečnosť, to jest riešenie problémov bezpečnosti, vírusov, malware, spyware, adware atď. Suubfóra sú riešené práve takto. No a do všehochute môže ísť čokoľvek. Teda napríklad problémy, ktoré sa primárne netýkajú bezpečnosti, ale samozrejme ja a určite aj iní radi pomôžu aj v tomto :) Prípadne sa tam môže rozoberať MS v hokeji, MS vo futbale, vtipy, ale aj diskusia o software (pros & cons) atď. Proste keď ťa zaujíma názor iných ľudí na nejakú problematiku, môžeš na to použiť toto :P
Témy sa väčšinou zamykajú preto, že je problém vyriešený (teda aby sa tam nehromadil SPAM), alebo je tam diskusia vedúca k warezu (nelegálnemu software), alebo je to niečo s hrami (naozaj na problémy s hrami sú špecifické herné fóra. Takisto v dnešnej dobe má každá hra minimálne 3 fóra), prípadne je to reklama (na inzerciu znovu slúžia iné weby)

Tak neviem, či so mnou budú moderátori súhlasiť :D
Nech niekomu nenapadne vykať mi : )

Odpovědět