Stránky jsem zkoušel na virtuálním systému.qwsaq píše: Caroprd:
tak hlavně aby vám to taky nekouslo PC...
já teď pojedu do Němčic, tak jim řeknu, ať si ty stránky opraví...
Díky a večer se ohlásím s výsledkama...Hezký den!

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Právě jsem na druhém PC chytil vira
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
- Caroprd111
- VIP

- Kontaktovat uživatele:
Re: Právě jsem na druhém PC chytil vira
Takže MalwareBytes Antimalware nenašlo vůbec nic...ještě to zkusím něčím jiným otestovat a uvidím... Ale vypadá to OK.
Fotky smazané nejsou, takže foťák zůstává u mě. Omlouvám se
Jediná věc co se mi ztratila je indikátor nabití baterie (zbývající čas) z lišty vpravo dole.... Lenovo/Thinkpad power manager. Program jako takový tam je, spustit jde, jen ten indikátor stavu baterie v liště nejde. Je tam zaškrtnutá fajfka "zobrazovat ikonu" - ale nejde s ní nic dělat, po odškrtnutí se zase zašktne a ikoína nikde.... ALE TOHLE NEŘEŠTE, to píšu jen pro informaci. Zkusím to přeinstalovat.
Bohužel se mi nepodařilo člověka který má stránky na starost osobně zastihnout....ale poslal jsem mu mail. Tak snad si ho přečte...
Hezký večer všem, díky moc!!!!
Fotky smazané nejsou, takže foťák zůstává u mě. Omlouvám se
Jediná věc co se mi ztratila je indikátor nabití baterie (zbývající čas) z lišty vpravo dole.... Lenovo/Thinkpad power manager. Program jako takový tam je, spustit jde, jen ten indikátor stavu baterie v liště nejde. Je tam zaškrtnutá fajfka "zobrazovat ikonu" - ale nejde s ní nic dělat, po odškrtnutí se zase zašktne a ikoína nikde.... ALE TOHLE NEŘEŠTE, to píšu jen pro informaci. Zkusím to přeinstalovat.
Bohužel se mi nepodařilo člověka který má stránky na starost osobně zastihnout....ale poslal jsem mu mail. Tak snad si ho přečte...
Hezký večer všem, díky moc!!!!
Vypadá to, že jsem měla ráno uspěšný den
, za to můžu taky já, vydržte, hned to opravím
.
Ale jinak jsme Vám opravdu nic nesmazala, přísahám na holej pupek
.
Ještě znovu spustte OTL, klikněte na tlačítko vyčisti, uklidí po sobě
start - spustit -napište
CMD
enter.
-do černého okénka napište
-restartujte počítač
-tím by se mělo opravit, co jsme Vám smazala
Vložte nový log ze RSITu.
Ale jinak jsme Vám opravdu nic nesmazala, přísahám na holej pupek
CMD
enter.
-do černého okénka napište
enterreg add HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run /v PWRMGRTR /t REG_SZ /d C:\PROGRA~1\ThinkPad\UTILIT~1\PWRMGRTR.DLL,PwrMgrBkGndMonitor
-restartujte počítač
-tím by se mělo opravit, co jsme Vám smazala
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Power Manager jsem už sprovoznil přeinstalací komponenty, stejně jako OSD (on screen display), ještě zbývá rozchodit ThinkVantage tlačítko..ale to už nějak časem...A raději BEZ KOUZEL! 
Hezký večer
Hezký večer
Tak v tom posledním bych už prsty mít neměla
, to se Vám taky stalo po skriptu na OTL?
Já se omlouvám, asi jsem včera měla ještě oči zalepené spánkem, že jsem vyváděla takové věci
Tak se na mě nezlobte
Já se omlouvám, asi jsem včera měla ještě oči zalepené spánkem, že jsem vyváděla takové věci
Tak se na mě nezlobte
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!

Přispějete na provoz fóra?