Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Můžete mi dát odkaz na ten topic, at to nemusím hledat?
Pc se prostě vypne, nebo spadne do Bsod? Ramky jste testoval?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Podívejte se, jestli ve složce windows nemáte složku minidump a v ní soubory.
Pokud ano, soubory pošlete na www.leteckaposta.cz a link vložte zde. Kolega se podívá, co BSOD způsobuje, pak budeme moudřejší
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Děkuji, poprosím kolegu , ať se na to podívá a dám Vám vědět
Vydržte, kolega se k tmu dostal až dnes, během dnešního večera nebo zítra Vám sem napíše, co vyčetl z těch minidumpů
Takže příčina je stejná, jako u těch pádů minule.
Zkusím zapomenout na to, že by za to mohl poškozený disk.
1) Ve Windows Vista vám to opravdu nikdy nespadlo?
2) Stáhněte CPU-Z a hoďte sem screen záložky Mainboard
3)stáhněte utilitu WinObj http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... 96657.aspx
a udělejte mi screen adresáře FileSystem a jeho podadresáře Filters. (WinObj musíte spustit s právy správce-klik pravomyšítkem)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Dobrý den omlouvám se, ale vrátil jsem se dneska z dovolené ve win vista se to nestalo ... jinak vrátil jsem se a jak zapnu win 7 nenajede už ani a je tam napsáno, že systém nemůže načíst c:windows/bla/bla/system
Jdu na ostatní body potom dám vědět jak to dopadlo ..
Nenašel jsem žádný náznak toho, kvůli čemu by načítání stránky ze stránkovacího souboru do paměti mohlo selhat. Pokud vyloučíme nějakou modifikaci jádra např. nějakým rootkitem (to Motji vyloučila a já ji věřím) zbývá závada v diskovém subsystému.
Filtr souborového systému, který nepochází od MS instaluje pouze AVG (mohla by to být příčina, ale dost nepravděpodobná),
pro přístup k disku systém používá standardní AHCI ovladač miniportu od Microsoftu. Prostě mi tam stále vychází nějaká závada disku nebo řadiče. Jelikož tvrdíte, že druhý operační systém běží v pohodě, ukazuje to na chybu nějaké oblasti některé plotny disku.
Můžete zkusit toto:
1) spustit chkdsk /r /f
2)Opravit případné chyby v systémových souborech (sfc /scannow)
3)V nastavení BIOSu přepnout řadič disku na emulaci IDE (momentálně je v módu AHCI)
4) Dočasně odinstalovat AVG
5a)Pokud máte počítač osazen 4mi GB paměti, zakázat dočasně používání stránkovacího souboru
5b)Pokud máte méně než 4GB paměti a disk máte rozdělen na více partícií, přesunout stránkovací soubor na jinou partícii. (ale ne na oddíl s Vistou, tam už jeden stránkovací soubor je)
Po každém kroku čekat, zda dojde k dalšímu pádu. Takže to je běh na dlouhou trať.
Pak můžeme ještě spustit ověřování NeMicrosoftích ovladačů pomocí Driver Verifieru.
Jinak to jak se vám naposledy poškodila větev registru system, spíše ukazuje na tu chybu disku.
Jestli mám pravdu, problémů bude přibývat, až vám začnou padat i ty Visty. Může to ale trvat měsíce.
Zdravím ráno jsem vzal osud mého booku do vlastních rukou zálohoval jsem si data zformátoval oba systémy a nahrál ... oba jednou už bez problému přez 8 hodin předtím to padalo po 25 minutách ... takže si myslím , že pokud bůh dá problem je vyřešenej! Jen mě štve ,že Win 7 už nemám 32bitovej a musel jsem nahrát 64bit ale myslím , že by to nemělo ničemu vadit ne ??
Jo, až budete instalovat ATK ACPI ovladač, nainstalujte tam novou verzi http://leteckaposta.cz/555818174
Předtím jste tam měl starou verzi pro Visty z roku 2006. To také může způsobovat různé problémy.