Dobrý den potřeboval bych poradit skrz jeden problem tykajicí se Microsoft LifeCam VX1000 Zakoupil jsem si tento produkt, nainstaloval....funkční!Jenže po vypnutí pc nebo uspání Pc mi to zobrazí hlašku že Windows našel tento software, takže jestli to chci nainstalovat nebo odložit nejde to zkratka vypnout! Přitom ale je plně nainstalován a funkční!!!Prosím o radu jestli by to nešlo vypnout?!
S pozdravem uživatel
Dobré sobotní dopoledné no nepomohlo!Nevím jestli si rozumime, ale počitač neví že software už byl nainstalovan a hodí mi pokaždý dotaz jesli to chci najit na webu-Hardware nebo že mi to má připomenout při přištím startu Windows?Potřebovál bych to vypnout aby mě to neotravovalo
kazi21 píše:že mi to má připomenout při přištím startu Windows?Potřebovál bych to vypnout aby mě to neotravovalo
Většinou tam v těchto případech bývá možnost volby Dotaz již příště neopakovat. Konec konců je to v záruce, čili ad prodejce, sdělit mu problém a reklamovat, neboť zakoupené zboží není v pořádku
Omlouvám se za vstup
Šel bych na stránky výrobce a podíval se po opravách či novější verzi softu pak případně reklamovat
Podívejte se do správce zařízení zda je spravně nainstalovaná Microsoft LifeCam VX1000
Ovládací panely > Systém > Hardware > Správce zařízení
Soft odinstalujte přes Advanced Uninstaller FREE 10.1.1 http://www.softpedia.com/get/Tweak/Unin ... FREE.shtml
Odpojte zařízení pak nainstalujte soft a po restartu připojte kameru
Pokud nezabere obrácený postup připojit a nainstalovat soft
Pokaždý odinstalovat přes Advanced Uninstaller
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA