Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problem s ntb

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
zima
1. Stupeň Varování

Problem s ntb

#1 Příspěvek od zima »

Dobry den mam notebook od firmy toshiba a mel jsem na nem nainstalovane visty.Preninstaloval jsem na 7 a od te doby mi nejde vestaveny mikrofon ale pritom mezi zarizenima se ukazuje ze je v poradku ale kdyz zapnu neaky zaznam zvuku tak mikrofon nenahrava.Pridavam presny typ notebooku.

http://ce.computers.toshiba-europe.com/ ... ROR=0#tab0;

Vao02
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Problem s ntb

#2 Příspěvek od Vao02 »

Dobrý den, zkoušel jste ručně download a instalace daného ovladače? Dále Toshiba má officiální doporučovaný postup jak upgradovat na 7ky. Měla to na svém webu ( nejsem si jistý jestli to ale nebyla nějaká akce upgradu zdarma a tzn. že už to tam třeba není ). Nicméně to ale umí a musí to jít, čili a) kontaktujte tech. support Toshiba s žádostí o pomoc b) nějaké forum zabývající se hw prý je dobré http://www.svethardware.cz/forum/ c) komunitu/forum Toshiba ( to je ale english ) :wink:
ObrázekObrázekObrázek

zima
1. Stupeň Varování

#3 Příspěvek od zima »

Dobrý den mám tak trochu problém s ntb a nechtěl jsem zbytečne zakládat nové téma.....nekdy mi proste hodi wifi omezený přístup...kdyz dam odstranit potize tak mi to pise :Vychozí brána není dostupná.....a ja nevim jestli to je v ntb nebo routeru...děkuju za pomoc

Vito Andolini

#4 Příspěvek od Vito Andolini »

Zkuste resetovat router na výchozí nastavení.

Vao02
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#5 Příspěvek od Vao02 »

Já bych ještě počkal s tím výchozím nastavením a ten router jenom restartoval. Tzn. buď najít někde v menu routeru restart a nebo jednoduššeji vytáhnout ze zásuvky a po cca 30 sec. opět zapojit :wink: Pokud by to nepomohlo, potom teprve ten reset do defaultního nastavení a znouvu nakonfigurovat ( jestli jste si zadával heslo pro síť sám, nebo to nechal na automatickém "knoflíku" to už je jedno ) :wink: Také může záležet jestli máte nastavenou automatickou konfiguraci DHCP nebo statickou IP ( to předpokládám, že ne )... ale to bych nechal až když výše uvedené opatření nepomůže :)
ObrázekObrázekObrázek

Odpovědět