Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Premenné prostredia
Moderátor: Moderátoři
- Darkness
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Premenné prostredia
Dobrý deň, mám problémy s voľným miestom na systémovom oddieli a tak sa snažím získať každý megabajt, chcem sa teda spýtať či sa dá nejako zmeniť umiestnenie premenných prostredí windows na nejaký iný diskový oddiel.
Re: Premenné prostredia
Zdravim,
Start-Ovl. panely-System-Upresnit-Promenne prostredi-zde muzete zmenit umisteni.
Start-Ovl. panely-System-Upresnit-Promenne prostredi-zde muzete zmenit umisteni.
Autoruns + HitmanPro + UPM + Avenger + GMER + OTM + AVPTool + RSIT + RootRepeal
________________________________________________________________________________________
AKTUALIZOVANY ANTIVIR A PERSONALNI FIREWALL JSOU DVE NEZBYTNE OCHRANNE KOMPONENTY KAZDEHO PC,PRIPOJENEHO DO INTERNETU!!!
ZALOHOVANIM OSOBNICH DAT O NE NEPRIJDETE V PRIPADE FATALNICH PROBLEMU SE SOFTWAREM I HARDWAREM!!
NEPOUZIVEJTE COMBOFIX NA VLASTNI PEST, POUZE, POKUD K TOMU BUDETE VYZVANI.PRI NESPRAVNE MANIPULACI S NIM MUZE DOJIT K ZNEFUNKCNENI SYSTEMU!

- Kontaktovat uživatele:
Ešte jedna vec, pri nástroji vo WinXP čistenie disku je možnosť uvoľniť miesto kopmprimáciou starých dát, kdesi som čítal, že to spomalí systém, ale uvoľnilo by mi to veľa miesta, mám to teda urobiť?
- Darkness
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Mám 80 GB disk.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Njn, to je dost malo.. teda aspon pre mna by bolo.
Mozte dat tie stare data komprimovat.. ale pocitajte, ze ak ich budete chciet pouzit, bude to trvat.
Mozte dat tie stare data komprimovat.. ale pocitajte, ze ak ich budete chciet pouzit, bude to trvat.
- Darkness
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
Aj pre mňa je to už málo, tak ja to teda dám komprimovať a uvidím, vďaka za rady.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Vo vasom pripade, ak nechcete kupit novy disk, by som mozno skor odporucal zalohovat starsie data na DVDcka alebo nejake ine media ako ich komprimovat.. ale je to na vas.
I za earla, nemate zac.
I za earla, nemate zac.