Log vypadá ok, jen se mi stále nelíbí toto:
O24 - Desktop Component 0: (no name) - file:///C:/DOCUME~1/ADMINI~1/LOCALS~1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.jpg
Zkuste dát vyhledat tento obrázek v počítači a podívat se, o co se jedná. Případně se pokuste změnit pozadí plochy.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu, díky.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu logu, díky.
Nikdo není dokonalý, pokud si nejsi něčím jist, raději se zeptej.
--------------------------------------------------------------------------------
HiJackThis -- GMER -- RSIT -- MBR -- Avenger -- OTMoveIt3 -- MBAM -- VT -- AVPtool -- SystemLook -- RootkitRevealer -- RootRepeal
Vždy nezapomeňte provést zálohu důležitých dat - všechny zásahy do systému, zvláště je-li napaden viry, mohou nenávratně poškodit vaše data!!! --

--------------------------------------------------------------------------------
HiJackThis -- GMER -- RSIT -- MBR -- Avenger -- OTMoveIt3 -- MBAM -- VT -- AVPtool -- SystemLook -- RootkitRevealer -- RootRepeal
Vždy nezapomeňte provést zálohu důležitých dat - všechny zásahy do systému, zvláště je-li napaden viry, mohou nenávratně poškodit vaše data!!! --
Vube jsem to nenasla. Clip image 002 jsem nasla pouze dva normalne ve fotkach, v hudbe a jeden v zaloze, ale v dokumentech nic. Zmenila jsem teda jen pozadi...
Ok, můžu tedy ještě jeden RSIT?
Nikdo není dokonalý, pokud si nejsi něčím jist, raději se zeptej.