Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci! e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Thanks! Vďaka!
No active process named explorer.exe was found!
========== REGISTRY ==========
Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\DriveIcons\ not found.
Registry key HKEY_CLASSES_ROOT\Applications\explorer.exe\Drives\ deleted successfully.
========== COMMANDS ==========
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Thanks! Vďaka!
vdaka, dobre funguje, ikony sú v poriadku, len stále sa automaticky nespusta dvd ani usb, musim na to klikat...ale to mi zas az tak nevadí hlavne nech sa to dá používať
ok spustala si combofix??nakolko pravdepodobne mas vypnuto autorun a autoplay,ak chces tak to opravime,,spust OTM-klik-Cleanup-yes,,yes,,
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Thanks! Vďaka!
nie, neskušala som combofix, je to potrebné? odhalil by nejake pripadné vírusy? to ze mi nejde autorun, mi nevadí, tak nemusíme to riešit. aspon nie teraz...ja ti dakujem velmi pekne za rady, kebyze mám nejaky problém, viem, kde sa mám obrátit, toto fórum a stránka je super
nie.netreba spustat combofix,,len som pisal ze combofix vypina autorun autoplay kvoli -smejdu autorun.info,,a inym potvoram co sa siria cez USB--,,Takze nechame to tak,..
Nemas zaco,,
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Thanks! Vďaka!