Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Zpomalený internet - Trojan.ExOptions.Gen
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Zpomalený internet - Trojan.ExOptions.Gen
A co OTL, mám jej od instalovat a Sop cast také?
Jaku verzi Avastu si mám stáhnout, nebo je to jedno?
U toho Nodu jsem v záložce Filtrování/vylučené aplikace vypnul C:Windows/system32/svchost.exe
Tato aplikace má být vyloučená z filtrování protokolů HTTP, POP3. Znamená to, že je vyplý rezident štít? Ten by měl být zaplý. Ptám se proto, jestli je díky shora uvedenému počítač, že do něho může nalézt bordel z netu? Jestli by teda skutečně bylo lepší nainstalovat Avast?
Tato aplikace má být vyloučená z filtrování protokolů HTTP, POP3. Znamená to, že je vyplý rezident štít? Ten by měl být zaplý. Ptám se proto, jestli je díky shora uvedenému počítač, že do něho může nalézt bordel z netu? Jestli by teda skutečně bylo lepší nainstalovat Avast?
Tak to co jsem psal shora nepomáhá. Opět se zapíná v Nodu kontrola programů spuštěných při startu a tím se net zpomalí. Zkusím ten avast. Je v něm něco čemu je při instalaci věnovat větší pozornost?
Tak jsem ten avast nainstalovat, tak uvidíme. Musím ti moc poděkovat za pomoc a taky hlavně za trpělivost se mnou!!
Ahoj,
odinstalace Nodu byla jak píšeš.
Jinak jsem nainstaloval Avast free antivirus, to je asi ten home. Ještě mi prosím poraď, jak to mám udělat s tím firewalem, jak jej doinstalovat.
A určitě je zač, s takovým solidním přístupem jako od tebe jsem se ještě na nějakém fóru nesetkal. Trochu se zajímám o satelity, chodím na prabolu.cz, a tam je to úplně něco jiného. Neříkám, že všichni, ale je tam spousta "mistrů světa".
odinstalace Nodu byla jak píšeš.
Jinak jsem nainstaloval Avast free antivirus, to je asi ten home. Ještě mi prosím poraď, jak to mám udělat s tím firewalem, jak jej doinstalovat.
A určitě je zač, s takovým solidním přístupem jako od tebe jsem se ještě na nějakém fóru nesetkal. Trochu se zajímám o satelity, chodím na prabolu.cz, a tam je to úplně něco jiného. Neříkám, že všichni, ale je tam spousta "mistrů světa".
Díky, zkusím to
Nainstaloval jsem Comodo, ale bylo to v češtině, tak jsem nikde nenarazil na funkci nepoužívejte funkci "Scan my system for malware", tak nevím jestli jsem někde neudělal chybu...
V Comodu ve správě nastaveno mám následující:
Comodo-Internet Security Aktivní
Comodo-Proactive Security
Comodo-Firewal Security
Nevím jestli nemá být jako aktivní zatrženo Firewal?
Comodo-Internet Security Aktivní
Comodo-Proactive Security
Comodo-Firewal Security
Nevím jestli nemá být jako aktivní zatrženo Firewal?
Ahoj,
soukromé zprávy jsem napsal, ale zatím nic. Comodo jsem nakonec musel odinstalovat, protože mi nešel otevírat Internet Explorer, asi jsem něco blbě nastavil.
Založil jsem si nový účet s omezeným oprávněním, jak je doporučeno na viry.cz. Zatím je net v pohodě, tak snad to vydrží.
Díky za pomoc
soukromé zprávy jsem napsal, ale zatím nic. Comodo jsem nakonec musel odinstalovat, protože mi nešel otevírat Internet Explorer, asi jsem něco blbě nastavil.
Založil jsem si nový účet s omezeným oprávněním, jak je doporučeno na viry.cz. Zatím je net v pohodě, tak snad to vydrží.
Díky za pomoc
Ahoj,
díky za info! Co doporučuješ, nechat to tak, jedu teď na jiný účet s omezeným oprávněním nebo nainstalovat nějaký jiný firewall?
díky za info! Co doporučuješ, nechat to tak, jedu teď na jiný účet s omezeným oprávněním nebo nainstalovat nějaký jiný firewall?
Ahoj,
díky za info!
díky za info!