Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

klávesnice ... vynechává

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vospunt
Návštěvník
Návštěvník

klávesnice ... vynechává

#1 Příspěvek od vospunt »

mám notebook FS amilo pro v3505 ... do ted mi klávesnice na něm fungovala bez problému ... nainstaloval jsem aktualizace windows (xp pro [měl jsem SP2 aktualizace mi to potento ... dal jsem SP3 a je to furt to samý]) a touchpad šel blbě ale ten po odinstalování software pak šel normálně ale klávesnice po odinstalování a opětovné instlaci nic prostě dělá furt to samý ... dělá : vynechává písmenka při psaní a "zasekává se" CTRL ,ALT , WinKey ... co mám prosím dělat děkuji

Diallix
Rádce
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: klávesnice ... vynechává

#2 Příspěvek od Diallix »

Dobry vecer.

Chodte do nudzoveho rezimu : po nacitani biosu mackajte F5 a vyberte moznost SAFE MODE / Nudzovy Rezim. Skuste, ci to bude robit aj v nom.

Skusal ste obnovit system cez bod obnovy ? .Start >> vsetky programy >> Prislusenstvo >> Systemove nastroje >> obnovenie systemu

Zvolte datum pred instalovanim aktualizacii a pokracujte dalej. PC sa resetne a zacne obnovovat. Po obnoveni vyskusajte klavesnicu.
Vyšla moja nová kniha BOTNETY! :173: Informácie o nej nájdete tu: >> BOTNETY <<

¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­¯­­­
---
Obrázek Hľadáme nové posily do nášej CyberSecurity UNIT jednotky. Viac informácií o tom, čo to obnáša a ako sa pripojiť nájdete tu: >> CyberSecurity UNIT << Obrázek
----
Nízkoúrovňový, Vysokoúrovňový programátor - profilová karta tu: card <<
----
Háveťárna - UPLOAD Malwaru: >> upload <<
---
Ak sa Vám ľúbi moja práca a ste sňou spokojný, môžete ma kontaktovať na: diallix@centrum.sk, info@diallix.net alebo diallix@forum.viry.cz .
---
Momentálne aktívny ako:
- konzultant, vývojár a tutor výskumu inteligentného malwaru.
- tutor v oblasti dotazovacích jazykoch SQL (TSQL, PLSQL), objektového programovania (c++,c#,php) pre študentov.

Na fóre pôsobím ako:
- Bezpečnostná autorita viry.cz
- Zástupca tutora pre vzdelávanie nováčikov
- Zakladateľ Cyber Security jednotky

Čarls
Přítel fóra
Přítel fóra

#3 Příspěvek od Čarls »

Omlouvám se za vstup Jděte na stranky výrobce stahnul poslední ovladače a reinstaloval ovladače k NTB na nejnovější verzi
Nikdo není dobrý náhodně,ctnosti je třeba se učit.
SENECA

vospunt
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od vospunt »

omlouvám se tenhle problem již není aktuální ... přeinstaloval jsem si windowsy protože jsem tam měl více problému ale děkuji za rady

Odpovědět