Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

problem s wifi

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
jjuriss
Návštěvník
Návštěvník

problem s wifi

#1 Příspěvek od jjuriss »

dobry vecer!

na zaciatok sa chcem ospravedlnit, ak sa tento moj problem sem nehodi ale potreboval by som pomoct.

moj problem s wifi-nou je nasledovny:

mam notebook asus K50AB series, win XP a doteraz mi vsetko islo - wifina aj klasicke pripojenie - tak ako ma.... dnes som vsak kamaratovi skusal no mojom noteboku USB klienta / usb s antenkou na lepsi prijem wifi signalu, ktory malo vlastne isntalacne CD/ po odskusani sme prisli na to ze signal je o nieco lepsie, cize sme sa dozvedeli to co sme chceli a vsetko som odinstaloval. chvilu mi islo pripojenie na net cez wifinu co mam v NB ale po chvile to prestalo ist.... skusil som preinstalovat sietove ovladace ale nepomohlo to. doma mam router takze signal chytam z neho. zaujimave na tom je ze mi nenajde ziadnu siet a predtym som tu chytil este dalsie 2. javi sa to tak ako keby wifina vobec nefungovala...
Přílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (102.2 KiB) Zobrazeno 854 x

Roli
VIP
VIP

Re: problem s wifi

#2 Příspěvek od Roli »

Zdravím, na wifi tam máš program který se o to stará, proto ti Windows tohle hlásí tak že zkus ten.

Je totiž možné že tím pokusem s jinou wifi kartou sis stávající buď poškodil nebo i zakázal.

Pokud nevíš co tam máš za wifi kartu použij Everest

Sice se jedná o trial ale náš účel splní.

Nainstaluj ho >> spusť >> klik na Počítač >> dále Přehled,

nahoře v aplikaci klikni na Zpráva vyber Rychlá zpráva >> Prostý text

a vše mi sem zkopíruj, koukneme se co se s tím dá dělat.
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

jjuriss
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od jjuriss »

dakujem:) pomohlo:)

Roli
VIP
VIP