Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

kompletní ochrana PC

Moderátoři: JaRon, james008, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vrbuvka
Návštěvník
Návštěvník

kompletní ochrana PC

#1 Příspěvek od vrbuvka »

Dobrý den, přečetla jsem si různé recenze i názory na kompletní zabezpečení PC. Popravdě mi jde hlava kolem. Proto se obracím s prosbou na Vás jako lidi věci znalé.
Protože pracuji s dětmi z vážně sociálně narušeného prostředí, jsem nucena bohužel občas navštívit na internetu i ne zcela bezpečné stránky. K ochraně svého PC zatím používám bezplatně poskytované produkty. Co se týká odborných znalostí výpočetní techniky jsem v tomto oboru pouhý uživatel, obecně mezi mladými zvaní jako "lamy".
Pořízení kompletního placeného balíku ke zvýšení bezpečnosti mě připadá jako nejjednodušší řešení. Podle recenzí se rozhoduji mezi Norton Internet Security2010, SymantecNorton360 4.0. a AVG Internet Security 9.0. Pomůžete mi prosím s rozhodnutím? :oops: OS Windows 7 Home premium. Děkuji Vrbuvka.

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele:

Re: kompletní ochrana PC

#2 Příspěvek od Caroprd111 »

Zdravím :)

Myslím, že Vám pomůže tohle téma: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=6152 Osobně bych Vám doporučil produkty Norton Internet Security nebo Norton 360, případně Kaspersky Internet Security.
Obrázek

vrbuvka
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od vrbuvka »

Děkuji za pomoc. Vrbuvka

Caroprd111
VIP
VIP
Kontaktovat uživatele: